Η εξομολόγηση της Εύης Βατίδου: “Με τον Αλέξη Κούγια ήμασταν…” [video]

Tι δήλωσε για τον Αλέξη Κούγια η Εύη Βατίδου;

Η Εύη Βατίδου οκτώ χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Αλέξη Κούγια, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά, για τον τρόπο που έχουν βρει με τον σύζυγο της να κρατούν σε μία ισορροπία τη σχέση τους, για τα παιδιά τους, αλλά και το πως οδηγήθηκε η όλη κατάσταση σε ένα άσχημο διαζύγιο.

«Με τον Αλέξη Κούγια ζήσαμε έναν έρωτα. Τον ερωτεύτηκα, με συγκλόνησε», είπε η Εύη Βατίδου και πρόσθεσε: «Με τον τρόπο του όμως, προσπαθούσε να μου εξηγήσει, ότι “ξέρεις τι, από τη στιγμή που δεν έχουμε ανάγκη οικονομική, θέλω έναν άνθρωπο να κοιτάξει τα παιδιά. Μπορείς μετά αργότερα να κάνεις άλλα πράγματα”. Δεν ήταν ποτέ αυταρχικός να μου πει δεν θα δουλέψεις στην τηλεόραση. Εγώ αφοσιώθηκα στην οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου, αλλά συνειδητοποίησα στην πορεία ότι δε μου βγήκε γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ ενεργητικός. Έχασα την ανεξαρτησία μου, δε με νοιάζει πόσα χρήματα έβγαζα, ήταν τα δικά μου τα χρήματα και αισθανόμουν έχοντας τα δικά μου χρήματα πιο ασφαλής. Δε σημαίνει αυτό ότι ο άντρας μου δεν μπορούσε να καλύψει τα πάντα, αλλά η γιαγιά μου μου το έλεγε, ότι “μη σε νοιάζει πόσα χρήματα έχουν οι γονείς σου ή ο άντρας σου, πρέπει εσύ να μπορείς να πατάς στα πόδια σου”», εξομολογήθηκε η Ευη Βατίδου.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν πιθανότητες επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της και η ίδια ανέφερε: «Δε θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα γιατί είναι μια ερώτηση που δεν μπορώ να την απαντήσω κιόλας. Ούτως η άλλως με τον Αλέξη όταν ήμασταν μαζί, ήμασταν και δεν ήμασταν. Μια διαφορετική σχέση από το καθημερινό ζευγάρι».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις επόμενες ερωτικές σχέσεις που ακολούθησαν, έπειτα από το διαζύγιό της. «Όταν έχεις υπάρξει ζευγάρι και μάλιστα έχεις και οικογένεια, ο επόμενος πρέπει να είμαι κάποιος πολύ δυνατός άνθρωπος για να μπορέσει να σε συγκινήσει σαν προσωπικότητα. Για να πω ότι αλλάζω τη ζωή μου και πάω σε μια νέα σελίδα πρέπει να είναι κάτι πάρα πολύ δυνατό», είπε η Εύη Βατίδου.

Κατόπιν, ρωτήθηκε για τα άσχημα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας, την περίοδο του διαζυγίου της: «Μπορεί αν είχα την ικανότητα να διαχειριστώ λίγο διαφορετικά τα πράγματα και εκείνος ήταν λιγάκι πιο ψύχραιμος και μπορούσε να δει κάποια πράγματα διαφορετικά, ίσως να μην είχα γίνει όλα αυτά. Και δεν έπρεπε να γίνουν όλα αυτά. Ό,τι έγινε έγινε όμως…», ενώ για την άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, με αφορμή πάντα το διαζύγιό της από τον Αλέξη Κούγια: «Φαντάζομαι ότι ίσως έχει δημιουργηθεί και από τα media και από την τρομερή λασπολογία του παρελθόντος μία άσχημη εικόνα για μένα. Με ενοχλεί γιατί νομίζω ότι όλο αυτό δημιουργεί μία κακή αίσθηση γύρω από την πραγματικότητα του τι είμαι και με ενοχλεί και για τα παιδιά μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια:

Διαβάστε ποια η νέα σύντροφος του Αλέξη Κούγια και τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την πρώτη του σύζυγο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.