Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Χαμός με την πρώτη φωτογραφία της νέας τους κόρης

Χαμός δημιουργήθηκε στα μέσα ενημέρωσης μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης φωτογραφίας της νέας κόρης του πριγκιπικού ζεύγους Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον.

Σε λιγότερο από ένα μήνα το βασιλικό παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας, θα υποδεχτεί το νέο του μέλος, την κόρη του Πρίγκηπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον.

Αν αναρωτιέστε σε ποιον από τους δυο μοιάζει το περιοδικό GLOBE με το νέο του εξώφυλλο, έρχεται να απαντήσει στο ερώτημά σας. Το νέο του τεύχος, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου, έχει ως πρωτοσέλιδο τον υπέρηχο της Κέιτ Μίντλετον, με τους υπεύθυνους του περιοδικού να υποστηρίζουν πως έχουν και το τρισδιάστατο υπερηχογράφημα της μικρής της κόρης.

Σε παγκόσμια αποκλειστικά, όπως τονίζει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, εμφανίζεται το πρόσωπο της κόρης του πριγκιπικού ζεύγους Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον, με το όνομα πλέον να αποτελεί το μεγάλο μυστήριο.

Φήμες από το Νησί, θέλουν τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να επιθυμεί να δώσει στο παιδί το όνομα της μητέρας του Νταϊάνα, κάτι που όμως το απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι θα κινηθεί σε πιο παραδοσιακά ονόματα με το Ελισάβετ, από τη γιαγιά του, και το Μαργαρίτα, από την αδερφή της βασίλισσας, να είναι τα επικρατέστερα.

Τελική ημερομηνία για το χαρμόσυνο γεγονός είναι η 20η Απριλίου, με τους Ουίλιαμ και Κέιτ να περιμένουν την νέα τους κόρη γύρω στις 15 του μήνα.

Δείτε το δημοσίευμα με την φωτογραφία της κόρης του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον:

william-kate-middleton-kori

Διαβάστε το αμαρτωλό της παρελθόν της Κέιτ Μίντλετον με τα καυτά πάρτυ στο Killing Kittens και γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι έξαλλη με την Κέιτ Μίντλετον.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.