Σοκ στα Γιάννενα: Πώς 6χρονο αγοράκι ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα

Πώς 6χρονο αγοράκι ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα στα Ιωάννινα;

Στο νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα» στα Γιάννενα νοσηλεύεται ένα 6χρονο αγοράκι που υποβλήθηκε σε μια άκρως απαιτητική χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης καθώς χθες το απόγευμα έχασε τον αντίχειρα του από μια τσουλήθρα σε παιδική χαρά στο κέντρο της πόλης.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα για το αποτέλεσμα της λεπτής επέμβασης.

Πως ακρωτηριάστηκε ο 6χρονος

Συμφώνα με τις συνθήκες του ατυχήματος, έγινε γνωστό πως στη συγκεκριμένη τσουλήθρα, ανάμεσα στο ξύλο που καθόταν το παιδάκι και τη λαμαρίνα της τσουλήθρας υπήρχε ένα κενό, που στάθηκε μοιραίο, καθώς εκεί πιάστηκε και ακρωτηριάστηκε το δάχτυλό του 6χρονου αγοριού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epirusgate.blogspot.gr.

Αμέσως επικράτησε πανικός και στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εκκένωσαν την παιδική χαρά, ενώ στη συνέχεια σφράγισαν το χώρο.

Καμία αντίδραση από τον Δήμο Ιωαννίνων

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, από το Δήμο Ιωαννιτών, δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κατασκευή της συγκεκριμένης παιδικής χαράς κόστισε μισό εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε πώς 13χρονος έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Ελληνικό και τι σοκολάτα έδωσε γιαγιά στα εγγόνια της και τα έστειλε στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.