Ανατροπή στην εξαφάνιση της 4χρονης Ani Borisova. Πού την είδαν

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης Ani Borisova; Πού την είδαν;

Νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Ani Borisova. Πού την είδαν.

Η μάνα ισχυρίζεται οτι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφία της μικρής 4χρονης Ani Borisova. Πού την είδαν σε ένα ταξί την οποία αναγνώρισε.

Την ώρα που οι γονείς της μικρούλας που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου βρίσκονται στα δικαστήρια της Ευελπίδων για παράνομη κατοχή ουσιών, ένα νέο στοιχείο έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο αυτή την υπόθεση που κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να τη βαφτίσει απαγωγή ή κάτι άλλο.

Είδαν την μικρή Ani Borisova σε ταξί;

Οπως δήλωσε o δικηγόρος των γονιών της 4χρονης Ani Borisova, Σταύρος Γεωργίου “εχω μια διαβεβαίωση απο τη μάνα οτι από την ασφάλεια της έδειξαν μια φωτογραφία με το παιδί σε ένα ταξί με μεγάλα ρούχα όπως χαρακτηριστικά μου είπε. Αναγνώρισε το παιδί της, εκλήθη ο ταξιτζής στην ασφάλεια και δήλωσε οτι του έχουν κλέψει το ταξί. Δεν ξέρουμε απο πότε είναι η φωτογραφία, πάντως σίγουρα μετά την εξαφάνισή της. Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε μιλάμε για απαγωγή” είπε τέλος ο κύριος Γεωργίου.

Από την αστυνομία πάντως επιβεβαίωσαν την ύπαρξη της φωτογραφίας ωστόσο αποσαφηνίζουν πως η μάνα δεν έχει αναγνωρίσει οτι προκειται για την Ani Borisova. Ο ταξιτζής εντοπίστηκε, οι αστυνομικοί μίλησαν μαζί του τηλεφωνικά και αναμένεται να δώσει άμεσα κατάθεση.

Στην Ευλπίδων οι γονείς

Στον εισαγγελέα μαζί με τους γονείς της Ani Borisova οδηγήθηκε και ο 70χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση επειδή φιλοξενούσε την μητέρα της 4χρονης.

Οι σουρεάλ ισχυρισμοί του πατέρα και η “απόγνωση” του δικηγόρου

Οπως δηλωσε o δικηγόρος των γονιών και του 70χρονου, Σταύρος Γεωργίου “χθες το βράδυ στις 12.00, μετά από 12ωρη απομόνωση, συναντήθηκα και με τους τρεις εντολείς μου. Τελικά δεν απέδωσε δυστυχώς η αστυνομική επιχείρηση και η αστυνομική μέθοδος, δηλαδή στο θέμα του παιδιού είμαστε από εκεί που ξεκινήσαμε.

Το μόνο που έχουμε είναι οτι σήμερα οδηγούνται στο αυτόφωρο ο 70χρονος και οι γονείς για κατοχή δύο ηρεμιστικών χαπιών χωρίς συνταγή. Στη συνέχεια το ζευγάρι θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ προκειμένου να απολογηθεί καθώς σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για ψευδορκία.

Η μητέρα εμμένει σε αυτά που έχω ήδη πει. Χθες το βράδυ που την ξαναείδα μου είπε οτι η Ani Borisova, όσο εκείνη ήταν στη Βουλγαρία ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν σε μια κατάσταση όχι πολύ καλή και ενώ κοιμόταν το κοριτσάκι άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι.

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση στο θέμα του παιδιού. Δεν έχει υπάρξει κάποιος να το έχει δει και έχει εξαφανιστεί τόσες μέρες.

Στο ερώτημα γιατί η μητέρα είπε αρχικά ψέμματα για το γεγονός οτι άφησε τη μικρή σε μια φίλη της ο κύριος Γεωργίου απάντησε “ειμαι ευθύς, προφανώς για να καλύψει τον συντροφό της.

Οσο και αν με δεσμεύουν μερικά πράγματα ο πατέρας λέει και ξελέει. Οποιος αυτον τον άνθρωπο τον λαμβάνει υπόψη σοβαρά στην κατάσταση που είναι, προφανώς στερείται εμπειρίας. Εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Μου λέει πράγματα τα οποία φαντάζεται. Μου έχει επαναλάβει συνεχώς οτι ασκείται σε βάρος του αστυνομική βία, την οποία εγώ δεν μπόρεσα να διαπιστώσω. Ο άνθρωπος μου έλεγε φαντασίες από τα στερητικά σύνδρομα που έχει.

Ζήτησα ψυχρά από τους γονείς να μου δηλώσουν την άποψη τους για το τι συνέβη, τουλάχιστον μια πιο λογική εξήγηση απο μια εξαφανισμένη κοπέλα και χθες το βράδυ η μάνα επαναλαμβάνω επέμεινε οτι το παιδί έφυγε από το σπίτι του πατέρα.

Την ρώτησα αν είναι δυνατόν να συνέβη κάτι άλλο και είπε όχι. Πιστεύω οτι είχε συμβεί κάτι άλλο, τώρα πια θα μου το έλεγε” είπε τέλος ο κύριος Γεωργίου.

Διαβάστε ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της 4χρονης Ani Borisova.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.