Απίστευτο: Ξύπνησε από το κώμα η κόρη της Whitney Houston

Ξύπνησε από το κώμα η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown. Για θαύμα μιλούν οι γιατροί.

Η 22χρονη κόρη της Whitney Houston, μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, ξύπνησε από το κώμα, όταν την είχαν βρει αναίσθητη στη μπανιέρα της μετά από τη χρήση ουσιών.

Το γεγονός αυτό, ανακοίνωσε ο πατέρας της, Bobby Brown κατά την διάρκεια συναυλίας στο Verizon Theatre του Ντάλλας.

«Μπορώ επιτέλους να σας πω σήμερα, πως η Bobbi Kristina ξύπνησε! Με παρακολουθεί!» και το κοινό ξέσπασε σε ζητωκραυγές.

Επίσης τα νέα τα επιβεβαίωσε μέσω Facebook και η θεία της, Tony:

«Τόσα πολλά μηνύματα! Λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, αλλά θα το κάνω αργότερα! Απλά επιτρέψτε μου να περάσω αυτές τις στιγμές με την οικογένεια μου! Ναι η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε και πλέον δεν υποστηρίζεται μηχανικά!!! Ο θεός είναι μεγάλος! Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά της μέχρι να συνέλθει τελείως αλλά θα γίνει καλά!!!».

Ο Μπόμπι Μπράουν ήταν εκείνος που κοινοποίησε τα ευχάριστα νέα και μάλιστα δημόσια.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) δίνει μάχη για τη ζωή της από τις 31 Ιανουαρίου όταν βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Το βίντεο με τον Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) να αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια συναυλίας του ότι η κόρη του “ξύπνησε” και ότι “τον παρακολουθεί αυτή τη στιγμή” κάνει τον γύρο του ίντερνετ μέσω TMZ, χωρίς, όμως άλλη πληροφόρηση δυστυχώς.

Αυτό που είναι γνωστό επίσημα μέχρι τώρα είναι πως η 22χρονη μοναχοκόρη του Μπράουν και της Γουίτνεϊ Χιούστον (Withney Houston) βρίσκεται σε ίδιωτικό κέντρο αποθεραπείας στην Ατλάντα, όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Τζόρτζια όπου νοσηλευόταν αρχικά.

Η Κρίσι, όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά, βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση τεχνητού κώματος καθώς μόλις επιχείρησαν να την αποσυνδέσουν, άρχισε να παθαίνει κρίσεις και αυτό κρίθηκε πιο επικίνδυνο.

Επιπλέον πληροφόρηση δεν υπάρχει προς το παρόν ενώ, δυστυχώς, γύρω από το προσκεφάλι της ταλαίπωρης νεαρής, παίζονται πολλά παιχνίδια καθώς τα συμφέροντα είναι μεγάλα.

Διαβάστε την αιτία θανάτου της Whitney Houston και από τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις ότι πέθανε η Whitney Houston.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.