Νέα ρεζιλίκια η Χριστοδουλοπούλου: «Δεν ξέρω που πάνε οι μετανάστες… απλά εξαφανίζονται» [video]

Τι δήλωσε πάλι η Τασία Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες και προκάλεσε άφθονα γέλια αλλά και αντιδράσεις;

Οι απίστευτες ατάκες της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες έκαναν τους δημάρχους στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ να ξεσπάσουν σε γέλια.

Τη μία ατάκα μετά την άλλη «εκσφενδονίζει» τα τελευταία 24ωρα η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Μετά τη δήλωση ότι δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας «απλά λιάζονται», φράση που προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και έβαλε «φωτιά» στο Διαδίκτυο, η κυρία Χριστοδουλοπούλου «ξαναχτύπησε» στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης είπε: «Δεν κατάλαβα με πoιο επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι οι μετανάστες παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;»

«Στατιστικά το βλέπουμε» απαντά η κυρία Χριστοδουλοπούλου για να επανέλθει ο κ. Καμίνης: «Πού πάνε κυρία υπουργέ;».

«Στην Ευρώπη» απαντά η ίδια.

«Πώς πάνε;» ξαναρωτά ο δήμαρχος Αθηνών.

«Δεν το ξέρω αυτό. Απλώς εξαφανίζονται» εξηγεί η αναπ. Υπουργός προκαλώντας τα γέλια των δημάρχων. «Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Να ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο» διευκρίνισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου λαμβάνοντας εκατοντάδες (χιουμοριστικά κυρίως) σχόλια.

Δείτε το βίντεο με τις ατάκες της Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες:

Διαβάστε το έκτακτο σχέδιο για να αντιμετωπιστεί το κύμα μεταναστών και πώς η κυβέρνηση δίνει χαρτιά στους μετανάστες και τους στέλνει στην Ευρώπη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.