Δεν πέθανε τελικά από τσιμπούρι ο εισαγγελέας Μπάγιας. Ανατροπή

Από τι πέθανε τελικά ο εισαγγελέας, Σωτήρης Μπάγιας;

​Από μια ιδιαίτερα σπάνια ασθένεια που προκαλείται από ένα βακτήριο που ονομάζεται “ανάπλασμα” προσβλήθηκε ο γνωστός εισαγγελέας Σωτήρης Μπάγιας.

Αν και η συγκεκριμένη λοίμωξη μεταδίδεται κυρίως από τσιμπήματα τσιμπουριού, όπως διαπιστώθηκε από την κλινική εξέταση, ο άτυχος εισαγγελέας, δεν είχε το παραμικρό ίχνος από τραύμα κρότωνα γεγονός που οδηγεί μόνο σε πιθανές εκτιμήσεις ως προς τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του εισαγγελέα, διαπιστώθηκε εργαστηριακά ότι ο εκλιπών ασθενής ήταν αρνητικός στην νόσο της ερλιχίωσης σκύλου.

Ωστόσο για να αποκλειστεί και η παραμικρή πιθανότητα μετάδοσης της νόσου από το κατοικίδιο τη οικογένειας του Σωτήρη Μπάγια, έγινε ειδική εξέταση αίματος στο αντίστοιχο εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στο Γουδί.

Σε ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρεται ότι το αίμα του σκύλου εξετάστηκε για ερλίχεια και αναπλάσμωση και βρέθηκε αρνητικό και στις δύο νόσους.

Αντίθετα, ο εκλιπών ασθενής βρέθηκε θετικός στην αναπλάσμωση, ασθένεια γενικά σπάνια σε σκύλους και πολύ περισσότερο σε ανθρώπους στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα.

«…Το βέβαιο είναι ότι ουδέποτε είχε δηχθεί ο εκλιπών από κρότωνα και, συνεπώς, εξακολουθεί το αίτιο του θανάτου του απλώς να πιθανολογείται. Συνεπώς, ο σκύλος μας δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στον θάνατο του συζύγου και πατέρα μας Σωτήρη Μπάγια.», καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας του εισαγγελέα.

Διαβάστε ποια η ανακοίνωση της οικογένειας του Σωτήρη Μπάγια και πώς πέθανε ο Σωτήρης Μπάγιας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.