Κόρη Ελένης Μενεγάκη: Σε ποιον μοιάζει το 4ο παιδί

Τι δήλωσε ο γιατρός της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της;

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος καθώς στην αγκαλιά τους κρατούν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, είναι πανευτυχείς και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της.

Παρόλο που οι φήμες έλεγαν ότι το ζευγάρι περιμένει αγόρι. Η παρουσιάστρια το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου, στις 21:50. έφερε στον κόσμο την κόρη της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γραμ

Η Ελένη Μενεγάκη εισήχθη στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ το απόγευμα της Κυριακής λίγο μετά τις 19:00 και γέννησε με καισαρική τομή και όλα πήγαν καλά και φυσιολογικά.

Ο γυναικολόγος της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Σταματίου, μίλησε στο «Peoplegreece.com» και αποκάλυψε: «Η Ελένη αυτή τη στιγμή κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Το μωρό ήρθε στη ζωή στις 21:50 και όλα πήγαν καλά. Είναι ένα υγιέστατο μωρό και κούκλα. Στο χειρουργείο φυσικά δεν ήταν κανείς αφού έκανε καισαρική την οποία είχε προγραμματίσει».

Όσο για την απορία όλων που περίμεναν το μωρό να είναι αγόρι ο γιατρός είπε: «Ειλικρινά δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φήμη. Η Ελένη ήξερε εξ αρχής πως περιμένει κορίτσι απλώς δεν ήθελε να το μοιραστεί με κάποιον άλλο εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και δεν σχολίασε ποτέ κάτι για την ψευδή είδηση».

Τα ξημερώματα όμως διάβασε τα tweets των θαυμαστών και φίλων της και έκανε η Ελένη Μενεγάκη retweet ένα μήνυμα: «Η μητρότητα είναι ιερή έννοια για μια γυναίκα γιατί ένα κομμάτι της καρδιάς της βρίσκεται έξω από το σώμα της και κυκλοφορεί”

Η Ελένη Μενεγάκη καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές της και οι ιδιαίτερες στιγμές της σε αυτή την περίοδο που έζησε την γέμιζαν δύναμη για να μπορεί να μη λείψει ούτε μέρα από το πόστο της. Η οικογένειά της μεγάλωσε κατά ένα μέλος και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, τον 12χρονο Άγγελο, τη 10χρονη Βαλέρια και την 7χρονη Λάουρα.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έγιναν ζευγάρι το 2010, ενώ πρόσφατες φήμες έκαναν λόγο για επισημοποίηση της σχέσης τους μέσω υπογραφής συμφώνου συμβίωσης.

Διαβάστε πώς αντέδρασε ο Ματέο Παντζόπουλος αφού γέννησε η Ελένη Μενεγάκη και ποιο το πρώτο μήνυμα της Μενεγάκη στο μαιευτήριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.