Στο “σφυρί” το νεοκλασικό της Έλλης Λαμπέτη: Ποιο το μυθικό ποσό που ζητάνε [φωτο]

Πόσο πωλείται το νεοκλασικό όπου έζησε η Έλλη Λαμπέτη;

Στο “σφυρί” βγαίνει η νεοκλασική κατοικία της μεγάλης Ελληνίδας πρωταγωνίστριας Έλλης Λαμπέτη, στην οδό Δελφών στα Εξάρχεια.

Το νεοκλασικό, στο οποίο, η αξέχαστη ηθοποιός πέρασε τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής της με το παιδί που είχε υιοθετήσει, πωλείται έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Realnews”.

Στη νεοκλασική κατοικία της Έλλης Λαμπέτη, η οποία χτίστηκε σύμφωνα με το σχέδιο του ιστορικού αρχιτέκτονα Κρίστιαν Χάνσεν, έχει μπει πωλητήριο εδώ και τρεις εβδομάδες.

Πολλοί ξένοι και Έλληνες επιχειρηματίες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του μεσιτικού γραφείου, δείχνουν το ενδιαφέρον τους για το ακίνητο, παρόλο το υψηλό αντίτιμο που έχει οριστεί είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, το ελληνικό κράτος ουδέποτε εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά, τη μίσθωση ή την αξιοποίηση της κατοικίας με οποιονδήποτε τρόπο και όπως όλα δείχνουν το ιστορικό νεοκλασικό της Έλλης Λαμπέτη θα περάσει σε χέρια ξένων ιδιοκτητών.

Δείτε φωτογραφίες από το νεοκλασικό όπου έζησε η Έλλη Λαμπέτη:

Διαβάστε πόσο νοικιάζουν το νεοκλασικό τους Βαρουφάκης-Στράτου και πώς νοίκιαζε η Δανάη Στράτου τα σπίτια της στην Πλάκα χωρίς άδεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.