Καταρρίπτεται ο μύθος του τεμπέλη Έλληνα: Πώς μας νικάνε οι Γερμανοί στο “καθισιό”

Πώς νικάνε οι Γερμανοί τους Έλληνες στο “καθισιό”; Διαβάστε την αποκαλυπτική έρευνα του ΟΟΣΑ.

Είναι τεμπέληδες οι Έλληνες και οι Γερμανοί σκληρά εργαζόμενοι που μας χλευάζουν; Οι Ολλανδοί που μας μέμφονται συχνά-πυκνά για την… χαλαρότητά μας πόσο περισσότερο δουλεύουν από εμάς;

Ειναι ερωτήματα που γίνονται καθημερινά εξαιτίας των επιθέσεων που δέχεται τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, ωστόσο, μια μελέτη του ΟΟΣΑ έρχεται να καταρρίψει το μύθο του Έλληνα τεμπέλη που κοροϊδεύει τους εργαζόμενους στη Γερμανία και τους παίρνει τα λεφτά.

Οι Έλληνες βρίσκονται στην τρίτη θέση παγκοσμίως σε ότι αφορά τους πιο σκληρά εργαζόμενους λαούς ενώ οι «αντίπαλοί» μας Γερμανοί και Ολλανδοί είναι…ουραγοί.

Η μελέτη του ΟΟΣΑ και η κατάταξη των χωρών έγινε με βάση τις ώρες πραγματικής εργασίας με τον αριθμό των απασχολούμενων στην κάθε χώρα.

Σκληρότερα εργαζόμενοι από όλους είναι οι Μεξικανοί και στη δεύτερη θέση οι Νοτιοκορεάτες. Την πρώτη πεντάδα με του Έλληνες συμπληρώνουν Χιλή και Ρωσία.

Στην μέση της λίστας περίπου βρίσκονται ΗΠΑ.

Στην τελευταία θέση, ως οι λιγότερο σκληρά εργαζόμενοι, κατατάσσονται οι Ολλανδοί και αμέσως προηγουμένως οι Γερμανοί.

Δείτε την πλήρη λίστα του ΟΟΣΑ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία:

oosa-ellines-germanoi

Διαβάστε πώς οι Γερμανοί ετοιμάζουν χρεοκοπία της Ελλάδας εντός του ευρώ και ποιο το συνηθισμένο λάθος στο βιογραφικό που σας στερεί τη δουλειά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.