Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: “Ο χαρακτήρας της Μενεγάκη είναι…”

Τι αποκάλυψε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την Ελένη Μενεγάκη;

Τη γνωρίζει από την πρώτη της τηλεοπτική «απόπειρα». Μαζί του ξεκίνησε να υπάρχει στην ψυχαγωγική ζώνη και την ξέρει καλύτερα από όλους.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στο TOC studio, μεταξύ άλλων και για την Ελένη Μενεγάκη, τη γυναίκα που την τελευταία εικοσαετία ξέρει να κλέβει τα φώτα.

«Μου την είχε φέρει η Έλενα Κατραβά, γιατί η κοπέλα που είχαμε στο πρώτο πρωινό του Mega (σ.σ το Πρωινό Κοκτέιλ) έμεινε έγκυος και έπρεπε να φύγει. Μου λέει η Κατραβά «δες μία είναι πολύ καλή». Ήταν εκεί 150 μανεκέν. Μόλις μπήκε μέσα έμεινα άλαλος. Ήταν κούκλα, λαμπερή, υπέροχη» λέει ο δημοσιογράφος και κριτικός, Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και συνεχίζει:

«Είναι πανέξυπνη και ήξερε καλά τι ήθελε. Όταν μου την έφεραν, στην αρχή, ήταν γλάστρα. Για αυτό είχε έρθει για αυτό, αλλά εγώ της επέτρεψα να μιλήσει γιατί δεν ήταν ηλίθια, δεν με έκανε ρεζίλι. Η Ελένη δεν ήταν αμόρφωτη και το λέω για αυτούς που την κοροϊδεύουν. Δεν έχουμε καλή σχέση, συνέβη μία παρεξήγηση, εκνευρίστηκα και τελείωσε, αλλά δεν μπορώ να μην πω την αλήθεια».

Τι είναι όμως, αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ; «Η Ελένη δεν ήθελε να κάνει καριέρα, αλλά λεφτά, οικογένεια και παιδιά. Ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά».

Διαβάστε πότε επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη και πόσο κόστισε η σουίτα του μαιευτηρίου της Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.