“Σούζα” ο Κατρούγκαλος: Πώς τον έβαλε στη θέση του ο Τσίπρας στη Βουλή [video]

Πώς έβαλε τον Κατρούγκαλο στη θέση του ο Τσίπρας στη Βουλή;

Μπορεί την παράσταση στην τελευταία ολομέλεια της Βουλής να έκλεψε ο επικός καυγάς του Σαμαρά με την Κωνσταντοπούλου, ωστόσο ένα ακόμα περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα ενημέρωσης.

Τη… νουθεσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής τη Δευτέρα έπιασε η κάμερα των δημοσιογράφων.

Ο κ. Κατρούγκαλος τη στιγμή της κορύφωσης της έντασης μεταξύ της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αντώνη Σαμαρά στέκεται όρθιος στη θέση του, ακούγοντας να εκτοξεύονται κατηγορίες προς το πρόσωπό του.

Εν συνεχεία, απομακρύνεται από τη θέση του και με λίγα βήματα βρίσκεται δίπλα από τον Αλέξη Τσίπρα, όρθιος να κοιτά τον πρόεδρο της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Τότε, ο πρωθυπουργός, όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Κατρούγκαλου δίπλα του, του κάνει ένα νόημα να ξανακαθίσει στη θέση του, με τον αναπληρωτή υπουργό να επιστρέφει ταχύτατα στο υπουργικό έδρανο.

Κατά κοινή ομολογία, την υπακοή του Γιώργου Κατρούγκαλου στον Τσίπρα θα ζήλευε και ο τελευταίος λοχαγός του στρατού.

Δείτε το απίστευτο περιστατικό εν μέσω του χάους στη Βουλή:

Διαβάστε πώς ο Κατρούγκαλος υποσχόταν διορισμούς στο δημόσιο με προμήθεια 12% και την απίστευτη ατάκα Κατρούγκαλου που άφησε «άγαλμα» τον Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.