Ιδού η ΝεοΔημοκράτισσα που έστησε το “βενζινάδικο” με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ποια η αλήθεια για το επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο;

Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από την είδηση «Απίστευτο επεισόδιο στην Αιδηψό… Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ!” και η σκευωρία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Διαβάστε το δημοσίευμα από το papatzides.blogspot.gr για το επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

Στον προσωπικό της λογαριασμό, κάποια Βάλια Παναγιωτίδου ισχυρίστηκε πως στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της ΠτΒ, Ζ. Κωνσταντοπούλου, απέναντι σε υπάλληλο πρατηρίου.

Μάλιστα για να ενισχύσει την καταγγελία της, το δημοσίευμα που φέρει την υπογραφή του Άγγελου Μόσχοβα έχει και ηχητικό της «συνέντευξης» που έδωσε η Παναγιωτίδου στον ίδιο.

Στο ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται και η ανάρτηση του υπαλλήλου του πρατηρίου Ν. Αλατσατιανου ο οποίος υποτίθεται ότι υπήρξε το «θύμα» αυτής της επίθεσης.

Έτσι, ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε. Και αυτά που βρήκαμε αποκάλυψαν τόσο πόσο γελοία και πρόχειρα είχε στήσει η ΝΔ αυτή την καταγγελία.
Πρώτα απ’ όλα, η Βάλια Παναγιωτίδου. Η Παναγιωτίδου είναι υπάλληλος του ΟΤΕ διορισμένη από τον Καραμανλη το 2006 και η προσωπική της σελίδα στο facebook είναι γεμάτη από αναρτήσεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Σύριζα.

Αλήθεια, δεν έχει πλάκα όταν οι διορισμένοι στο δημόσιο από την πιο άχρηστη κυβέρνηση (εκείνη του Καραμανλή 2004-2009), μιλάνε για την «αναγκαιότητα του μνημονίου»; Ας πάμε παρακάτω όμως…
Δύο εμπλεκόμενοι στο ίδιο συμβάν, μάρτυρας και θύμα, με φίλους στην κυβέρνηση Σαμαρά. Σύμπτωση.

Φυσικά, την Παναγιωτίδου εκτός από τον φίλο της Χειμωνά έσπευσε να υπερασπιστεί και η Αλ Σάλεχ. Μόνο που όλοι θυμόμαστε την προεκλογική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου «enikos» στο Star, όπου η Αλ Σάλεχ είχε «φυτέψει» καλεσμένο ως αντικειμενικό, ο οποίος όμως ήταν οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ και τον είχε ξεσκεπάσει live η Ραχήλ Μακρή.

Και για να μην μείνει σε κανέναν η απορία για το τι εστί «Χριστίνα Σιδέρη» που συμβουλεύει το «θύμα».

Διαβάστε πώς την είπε ο Άδωνις στην Κωνσταντοπούλου για το Βενζινάδικο και τι αποκάλυψε ο υπάλληλος του βενζινάδικου για την Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.