Ο Λάτσιος με λουλούδια στο μαιευτήριο της Ελένης. Τι είπε με τον Ματέο

Πώς ευχήθηκε ο Γιάννης Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη για τη νέα της κορούλα; Τι είπαν με τον Ματέο;

Ο ερχομός της μπέμπας «έσπασε τον πάγο» της μαμάς της με τον πρώην σύζυγό της. Η νεογέννητη κορούλα της Ελένης Μενεγάκη, καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, φαίνεται πως έφερε γούρι στην παρουσιάστρια, καθώς, όπως όλα δείχνουν, οι μέχρι πρότινος «παγωμένες» σχέσεις της με τον Γιάννη Λάτσιο άρχισαν να αποκαθίστανται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 -μαζί του η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει τρία παιδιά πριν οι δρόμοι τους χωρίσουν το 2010- την επισκέφθηκε χτες στο μαιευτήριο Ιασώ για να της ευχηθεί.

Σε αυτή την απρόσμενη συνάντηση των δύο πρώην συζύγων, οι οποίοι στα τέλη του 2013 άρχισαν δικαστική διαμάχη για τη μοιρασιά της κοινής περιουσίας τους, ήταν παρόντες ο Ματέο Παντζόπουλος αλλά και η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, η κυρία Ζέτα, που μάλιστα τον καλοδέχτηκαν, ο καθένας με τον τρόπο του.

Θα πρέπει να πούμε ότι από το βράδυ της Κυριακής, οπότε ήρθε στον κόσμο η μικρή, ο Γιάννης Λάτσιος είχε φροντίσει να στείλει στο μαιευτήριο μια τεράστια σύνθεση λουλουδιών, στην οποία κυριαρχούσαν οι λευκές ορχιδέες σιμπίντιουμ, συνοδευόμενη από κάρτα με τις θερμές ευχές του.

Ωστόσο και ο ίδιος χθες στις 19.30 το βράδυ εμφανίστηκε στο μαιευτήριο στο Μαρούσι και με γρήγορα βήματα κατευθύνθηκε στη σουίτα του έβδομου ορόφου, όπου φιλοξενείται η λεχώνα Ελένη Μενεγάκη με το μωρό της.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, μόλις ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 μπήκε στο σαλόνι της σουίτας, έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφο της πρώην συζύγου του, ο οποίος του έσφιξε το χέρι θερμά και τον έβαλε να καθίσει στο αναπαυτικό μπεζ σαλόνι με τα πορτοκαλιά μαξιλάρια.

Συνάντηση με τον Ματέο

Οι δύο άντρες μίλησαν για λίγα λεπτά σε φιλικό ύφος, ενώ στη συνέχεια άνοιξε η πόρτα του δωματίου όπου φιλοξενείται η Ελένη Μενεγάκη με το μωράκι της και βγήκε η κυρία Ζέτα.

Η πρώην πεθερά του Λάτσιου τον αγκάλιασε με θέρμη. Άλλωστε η σχέση τους ήταν πάντα πολύ καλή. Η κυρία Ζέτα τού πρόσφερε μάλιστα να δοκιμάσει ένα κομμάτι από την παραδοσιακή σπανακόπιτα που είχε φτιάξει με τα χεράκια της και είχε φέρει στο μαιευτήριο για να φάει ο Ματέο, ο οποίος είναι φαν της μαγειρικής της.

Δέκα λεπτά αργότερα μπήκε στο σαλόνι η Ελένη Μενεγάκη και το σκηνικό θύμισε χαρούμενη μοντέρνα οικογένεια, με τον πρώην, τον νυν και τη μαμά της παρουσιάστριας να συζητούν μεγαλόφωνα.

Διαβάστε ποια η άγνωστη ιστορία για την τέταρτη γέννα της Μενεγάκη και πώς κυκλοφορούσε η Μενεγάκη στο μαιευτήριο πριν γεννήσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.