Madwalk 2015: Ποιες οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί [φωτο]

Δείτε τις εμφανίσεις των επωνύμων στα Madwalk 2015.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες να συνεργάζονται με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, φυσικά, στα Madwalk 2015.

Η Ελένη Φουρέιρα πάτησε πρώτη στο κόκκινο χαλί του Madwalk 2015 και πόζαρε βιαστικά στους φωτογράφους, αφού βγαίνει πρώτη και πρέπει να ετοιμαστεί. Η εμφάνισή της είναι σούπερ σέξι και εντυπωσιακή, όπως και της Shaya, η οποία στην συνέχεια έκανε τις απαραίτητες δηλώσεις. Ο Κώστας Καπετανίδης άφησε για λίγο τα backstage και βγήκε έξω κρατώντας ένα γλειφιτζούρι.

Η σχεδιάστρια Λουκία βγήκε στο κόκκινο χαλί και μίλησε μόνο στο Mad, αφού έπρεπε να πάει πάλι μέσα για να ελέγξει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το show της.

Η Θωμαή Απέργη πριν πατήσει στο κόκκινο χαλί έβγαλε selfie για τους θαυμαστές της. Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να τους χαλάσει το χατίρι αφού της το ζήτησαν.

Η Κατερίνα Στικούδη πάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό φόρεμα.

Η τραγουδίστρια φώναξε τους φωτογράφους προκειμένου να βγάλουν όλοι μαζί φωτογραφία.

Η Αννίτα Ναθαναήλ και η Εύη Αδάμ έβγαζαν selfies με φίλους, ενώ το αυτί μας τις «τσάκωσε» να μιλάνε γερμανικά έτσι ώστε να μην καταλαβαίνουν οι γύρω τους τι λένε.

Οι θαυμάστριες του Θέμη Γεωργαντά δεν τον άφησαν σε ησυχία. Καθώς περίμενε να πατήσει στο κόκκινο χαλί για να βγάλει φωτογραφίες, εκείνες του ζητούσαν να βγάλουν seflie και φυσικά εκείνος πόζαρε με το χαμόγελο στα χείλη.

Το ντεκολτέ της Κλέλιας Πανταζή δεν πέρασε απαρατήρητο. Μάλιστα, δεν έκρυψε το άγχος της μήπως υπάρξει ατύχημα καθώς ποζάρει στους φωτογράφους.

Η Τζένη Μπαλατσινού πήγε στα Madwalk με την μικρή της κόρη. Ντυμένες σικ πόζαραν στους φωτογράφους και στην συνέχεια η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μίλησε στις κάμερες.

Η Δέσποινα Καμπούρη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ντυμένη στα άσπρα και πόζαρε στους φωτογράφους κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε από τους τελευταίους στο κόκκινο χαλί. Η παρουσιάστρια του Madwalk φόρεσε ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα που σκισίματα που άφηναν ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα!

Δείτε τις εμφανίσεις των επωνύμων στα Madwalk 2015:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.