«Όταν η Μενεγάκη θα είναι 65, το παιδί θα είναι 17! Δεν μπορεί μία γιαγιά να λέγεται μητέρα» [video]

Ποιες ήταν οι κοφτερές δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη;

«Θεωρώ απαράδεκτο τις γυναίκες που σε μεγάλη ηλικία κάνουν παιδιά. Δεν μπορεί μια γιαγιά να λέγεται μητέρα! Μια γυναίκα πιστεύω ότι το μάξιμουμ που πρέπει να κάνει παιδιά είναι στα 39», δήλωσε ρητά ο Νίκος Αποστολόπουλος και όταν τον ρώτησαν για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κάνει τέταρτο παιδί, ενώ έχει περάσει τα 40, ο σχεδιαστής άστραψε και βρόντηξε!

«Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι 45, 46, 47, 48, δεν με ενδιαφέρει! Αλλά δεν μπορεί όταν η Μενεγάκη θα είναι 65, το παιδί να είναι 17 χρονών, να προσπαθεί να καταλάβει η γιαγιά της τι επιθυμίες έχει ένα παιδί που θα ήθελε να τις ακούσει από τη μαμά…», τόνισε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Όσο για τις δηλώσεις του Κώστας Βουτσά πως θέλει να γίνει ξανά πατέρας, η απάντηση του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου σύμφωνα με το Zappit.gr ήταν χαρακτηριστική: «Ο Βουτσάς πρέπει να σταματήσει να λέει μαλ…!».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη:

Διαβάστε τι δήλωσε ο γιατρός της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της και ποια είναι η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που έβαλε φωτιά στο Instagram.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.