Χαμός στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Διαδηλωτές χτύπησαν τον Νίκο Ορφανό [video]

Ποιοι επιτέθηκαν στον Νίκο Ορφανό στη δίκη της Χρυσής Αυγής;

Στο “κόκκινο” η ένταση εντός αλλά και εκτός Κορυδαλλού στην έναρξη της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής.

Διαδηλωτές με καλυμμένα χαρακτηριστικά κινήθηκαν εναντίον του βουλευτή του Ποταμιού Νίκου Ορφανού, στην αντιφασιστική διαδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής.

Στη διάρκεια διαδήλωσης με αφορμή την έναρξη της δίκης διαδηλωτές επιτέθηκαν στο βουλευτή του Ποταμιού, Νίκο Ορφανό και τον έδιωξαν λέγοντας του ότι είναι “ανεπιθύμητος”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διαδηλωτές χτύπησαν ελαφρά το βουλευτή προκειμένου να τον εκδιώξουν.

Ο Νίκος Ορφανός που βρίσκεται εκεί ως βουλευτής που εκλέγεται στη συγκεκριμένη περιφέρεια (Β’ Πειραιά), δέχθηκε τη φραστική επίθεση των συγκεντρωμένων, καθώς το κόμμα του είναι φιλομνημονιακό.

Υπενθυμίζεται ότι το Ποτάμι έχει προειδοποιήσει να “μη μεταβληθεί σε τηλεοπτική σαπουνόπερα η δίκη της Χρυσής Αυγής”. “Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, οι θεσμοί αντέδρασαν στη δράση μιας επικίνδυνης οργάνωσης. Η αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν αρκούν όμως για να αντιμετωπιστεί η δράση ομάδων και οργανώσεων που εγκληματούν εις βάρος των αδύναμων και των διαφορετικών. ” αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι.

Το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού οι ψυχραιμότεροι επικράτησαν και ο Νίκος Ορφανός απομακρύνθηκε από το σημείο.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση στον Νίκο Ορφανό:

Διαβάστε ποιες υπηρεσίες θα παραλύσουν λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 20 Απριλίου και τι απάντησε ο Νίκος Ορφανός για το tweet με τις δραχμές που προκάλεσε σάλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.