Απίστευτο σκηνικό στην Πάτρα: “Ο παπάς έχυσε τη Θεία Λειτουργία και άρχισε να γλύφει το…”

Ποιο το απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα με τον παπά που έχυσε τη Θεία Κοινωνία;

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε εκκλησία της Πάτρας.

Μια απρόσεκτη ηλικιωμένη, έριξε κατά λάθος το Ιερό Δισκοπότηρο με αποτέλεσμα η Θεία Κοινωνία να χυθεί στο πάτωμα. Τότε ο παπάς, αντέδρασε με τρόπο που σόκαρε τους πάντες.

Δεν είπε λέξη στην ηλικιωμένη, γονάτισε αμέσως, έσκυψε και άρχισε να γλείφει το πάτωμα και τα σκαλοπάτια, προκειμένου να μην μείνει ούτε σταγόνα Θείας Κοινωνίας χυμένη.

Το περιστατικό σύμφωνα με την ιστοσελίδα neotera.gr συνέβη την Κυριακή των Βαϊων, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων.

Το Ιερό Δισκοπότηρο δεν αναποδογύρισε από κάποιο λάθος του κληρικού αλλά από την… βιασύνη μιας ηλικιωμένης πιστής η οποία έσπρωχνε τους υπόλοιπους για να βγει μπροστά και να προλάβει να κοινωνήσει πιο γρήγορα.

Και αυτό παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του παπά ώστε οι πιστοί να έχουν υπομονή και με πνεύμα κατάνυξης και ταπεινότητας να προσέλθουν εμπρός στο ιερό.

Όλα αυτά δεν εισακούστηκαν από την ηλικιωμένη η οποία πάνω στα σπρωξίματα και φθάνοντας δίπλα στον ιερέα, μάλλον έχασε την ισορροπία της και για να μην πέσει πιάστηκε από πάνω του, με αποτέλεσμα να …ρίξει το Άγιο Δισκοπότηρο στο πάτωμα και να χυθεί όλη η ποσότητα της Θείας Κοινωνίας.

Και τότε ακολούθησε η σκηνή που «πάγωσε» άπαντες τους πιστούς. Ο παπάς έσκυψε και άρχισε να γλείφει το πάτωμα και τα σκαλοπάτια, προκειμένου να μην μείνει ούτε σταγόνα Αγίας Κοινωνίας χυμένη.

Μόλις ο παπάς ολοκλήρωσε, πήρε οινόπνευμα και καθάρισε όλη την περιοχή ώστε ούτε ίχνος Θείας Κοινωνίας να μην πατηθεί από παπούτσι πιστού.

Διαβάστε τον σάλο με παπά στην Κρήτη που φωτογραφήθηκε με όπλο και γιατί πλάκωσε στο ξύλο την παπαδιά παπάς στα Τρίκαλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.