Έλενα Παπαβασιλείου: Η απαράδεκτη επίθεση στη Δέσποινα Καμπούρη [video]

Δείτε το βίντεο με την επίθεση της Έλενας Παπαβασιλείου στη Δέσποινα Καμπούρη.

Έλενα Παπαβασιλείου και Δέσποινα Καμπούρη λογομάχησαν, χθες Τετάρτη, στην εκπομπή «Γυναίκες» στο Έψιλον, που συμπαρουσιάζουν!

Αφορμή για τον τηλεοπτικό τους τσακωμό ήταν η lifesyle φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή. Αφού έπαιξαν ένα βίντεο με τις ατάκες της συνέντευξης και την εντυπωσιακή φωτογράφηση ξεκίνησε η συζήτηση.

Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε για σοβαρότητα και σοβαροφάνεια, εκνευρίζοντας τη Δέσποινα που όμως διατήρησε την ψυχραιμία της.

Η ατάκα της όμως :«Έλενα μην είσαι χαοτική» άναψε φωτιές στην Έλενα Παπαβασιλείου και η κουβέντα κατέληξε σε κανονικό ξεκατίνιασμα.

Σήμερα στο Πρωινό ήταν καλεσμένη η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία μίλησε για την εν λόγω χθεσινή στιγμή!

«Νομίζω πως αυτό έγινε λόγω της έντασης της στιγμής. Είμαι αυθόρμητη και αληθινή… Αντέδρασα αυθόρμητα, γιατί ένιωσα πως η Δέσποινα με έθιξε. Αν με ρωτάς θα ήθελα να μην είχε συμβεί όλο αυτό».

Η παρουσιάστρια ωστόσο, παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχουν μιλήσει με την Δέσποινα, γιατί μετά το τέλος της εκπομπής δεν βρέθηκαν, ενώ θα βρεθούν στην σύσκεψη στο κανάλι.

Μάλιστα η Ελένα είπε ότι σκέφτηκε ότι αύριο θα πάει στον Λιάγκα: «Ωχ αύριο έχω να πάω στον Λιάγκα. Τι θα πω»! Και τόνισε: «Και οι δυο θα δείξουμε ωριμότητα έτσι πιστεύω»!

Δείτε το βίντεο από τον καβγά Παπαβασιλείου-Καμπούρη:

Διαβάστε ποια η κόντρα Παπαβασιλείου-Τσολάκη και ποια η δίαιτα της Έλενας Παπαβασιλείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.