Συνελήφθη ο ισοβίτης Σπύρος Καββαδίας δύο ώρες πριν το…

Πού συνελήφθη ο Σπύρος Καββαδίας;

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή συνέλαβαν οι αστυνομικοί τον καταζητούμενο Σπύρο Καββαδία, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια και φυλάκιση τεσσάρων ετών για την άγρια δολοφονία της γυναίκας του καθώς και της συντρόφου του.

Ο επικίνδυνος δραπέτης σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην οδό Αχαρνών και σε δύο ώρες ετοιμαζόταν να φύγει αεροπορικώς με προορισμό τη Γερμανία, χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτιά.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής έφτασαν στα ίχνη του 59χρονου ισοβίτη Σπύρου Καββαδία, ο οποίος είχε παραβιάσει την 10ημερη άδεια που είχε πάρει από τις φύλακες στην Αγιά Χανίων στις 13 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε ΚΕΠ της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών για να βγάλει πιστοποιητικό γέννησης με τα πραγματικά του στοιχεία.

Ο ισοβίτης έκανε το μοιραίο λάθος και άφησε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και μέσω αυτού οι αξιωματικοί του Τμήματος Αναζητήσεων κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του, ενώ κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε στην περιοχή.

Ο Σπύρος Καββαδίας το 1992 είχε σκοτώσει τη γυναίκα του στην Ελβετία και την μετέπειτα σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη το 1998. Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα στις 21 Οκτωβρίου του 2014 μαζί με συνεργό του ο οποίος συνελήφθη είχαν αφαιρέσει με την απειλή κατσαβιδιού χρήματα και κινητό τηλέφωνο από έναν άνδρα στο Χαλάνδρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.