Σταύρος Θεοδωράκης: “Έτσι αποφάσισα να ονομάσω το κόμμα Ποτάμι”

Πώς ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε γιατί ονόμασε το κόμμα «Το Ποτάμι»;

Με μια απορία υποδέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο τον Σταύρο Θεοδωράκη, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μαδρίτη.

«Γιατί ονόμασες το κόμμα σου Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε πως όταν σκεφτόταν ονόματα, ρώτησε τους ειδικούς σε θέματα επικοινωνίας και στρατηγικής πώς τους φαίνεται το όνομα. Και όλοι οι ειδικοί του έλεγαν να το πει οτιδήποτε άλλο εκτός από Ποτάμι. Ετσι αποφάσισε ότι είναι το σωστό όνομα!

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργό, ο Σταύρος Θεοδωράκης, απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων και μίλησε για τις αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα της χώρας.

«Έχουμε χάσει πάρα πολύ χρόνο. Θα έπρεπε πολύ νωρίτερα-και το είχαμε πει στον Πρωθυπουργό από τον Φλεβάρη κιόλας-να υπάρξει μια συνετή διαπραγματευτική ομάδα η οποία θα έφερνε ένα άμεσο αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε βγει εκτός ορίων και κυρίως η οικονομία και η κοινωνία είναι εκτός ορίων. Καλές είναι λοιπόν οι αλλαγές αλλά καλύτερα από όλα είναι να παρθούν επιτέλους κάποιες αποφάσεις από τον Πρωθυπουργό. Να μη νοιάζεται να ισορροπεί ανάμεσα στη Βαβέλ την κυβερνητική αλλά να δώσει αυτός άμεσα τις λύσεις».

Σχολιάζοντας την συνάντηση του την Τρίτη με τον Άλμπερτ Ριβέρα, ηγέτη των Ciudadanos (Πολίτες) ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε: «Προσπαθούμε να βρούμε τους συγγενείς μας σε όλη την Ευρώπη. Και αυτό το κάνουμε όχι για να ενισχύσουμε τις κομματικές μας σχέσεις αλλά για να ενισχύσουμε τις σχέσεις της Ελλάδας με τους λαούς της Ευρώπης. Αυτή είναι η μεγάλη προσφορά που πρέπει να έχει το Ποτάμι» και υπογράμμισε: «Στην Ισπανία υπάρχουν άνθρωποι που λένε πολλά πράγματα που θα πρέπει να ακούσουν οι Έλληνες, που θα πρέπει να ακούσει η Ευρώπη. Γιατί το μεγάλο ζητούμενο είναι το κοινό μας σπίτι. Η Ευρώπη να γίνει μια πιο δίκαιη οικογένεια για όλους».

Διαβάστε το απίστευτο ξεκατίνιασμα ΣΥΡΙΖΑ-Ποτάμι για τις αμοιβές των 20.000 ευρώ της ΕΡΤ και ποιος κρύβεται πίσω από το Ποτάμι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.