Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί ξέσπασε σε γοερά κλάματα στην εκπομπή της [video]

Σε γοερά κλάματα με αναφιλητά ξέσπασε η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Απριλίου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είχε καλεσμένη μια γυναίκα που το παιδί της δεν μεγαλώνει σωματικά, εξ΄αιτίας σπάνιας ασθένειας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με μεγάλη θέρμη στο κοινωνικό θέμα της εκπομπής, κάτι που φάνηκε πως έκανε την παρουσιάστρια να λυγίσει.

Το κοριτσάκι που δεν μεγαλώνει φιλοξένησε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου. Η μικρή τον Αύγουστο κλείνει τα 8 αλλά μοιάζει 3 λόγω ασθένειας. Η μικρή μαζί με την μαμά της, Έλενα ταξίδεψαν από την Πάτρα για να βρεθούν σήμερα στο πλατό της εκπομπής Μία και να μιλήσουν για την ιστορία τους.

Η μικρή Αγγελική που μίλησε και περπάτησε στα 3 της λόγω της ασθένειας ήταν ο λόγος που η Τατιάνα Στεφανίδου λύγισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ξέσπασε σε κλάματα. Η ευαισθητοποίηση των τηλεθεατών και η μεγάλη ανταπόκριση για να βοηθήσουν το κοριτσάκι έκαναν την παρουσιάστρια να συγκινηθεί.

“Αυτός είναι ο Έλληνας. Θα πέσει στο ποτάμι για να σώσει το παιδί του άλλου. Παίρνουν άγνωστοι τηλέφωνο και θέλουν να δώσουν το συκώτι τους για να γίνει το παιδί σας καλά”, έλεγε με κλάματα η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε τόσο πολύ, που δεν μπορούσε να πνίξει τα αναφιλητά της ακόμα και τη στιγμή που έπρεπε να αλλάξει θέμα στην εκπομπή της και να δώσει δώρα στους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο με τα γοερά κλάματα της Τατιάνας Στεφανίδου:

Διαβάστε ποιος ο άγριος καβγάς με Ευαγγελάτο που έφτασε τη Στεφανίδου στα άκρα και ποιος είναι ο κούκλος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.