Στηβ Ντούζος: τι αποκάλυψε για τη μάχη με τα ναρκωτικά και τις δύσκολες στιγμές στη φυλακή

Τι αποκάλυψε ο Στηβ Ντούζος για τα ναρκωτικά και τη φυλακή;

O Στηβ Ντούζος ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς όλων, τότε που τρέχαμε στο video club της γειτονιάς μας να νοικιάσουμε κασέτες και να απολαύσουμε τα κατορθώματά του στη μικρή οθόνη.

Σήμερα, αρκετά χρόνια από τότε, το τηλέφωνό του Στηβ Ντούζου εξακολουθεί να χτυπάει για δουλειές, όμως ο ίδιος τις απορρίπτει όλες, επιλέγοντας να παραμείνει μακριά από τα φώτα.

Ναι, την ίδια στιγμή που άλλοι celebrities κυκλοφορούν με Mercedes, εκείνος έχει ένα Skoda και δεν πηγαίνει διακοπές στη Μύκονο, αλλά στο Λουτράκι.

Για όλα όσα έζησε, την εποχή όπου ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά αλλά και τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στη φυλακή –τέσσερα μέχρι την αθώωσή του- μίλησε ο Στηβ Ντούζος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Εγώ.

Ναρκωτικά όμως δεν δοκιμάσατε;

«Ήταν της εποχής. Όλοι όσοι ζούσαν στη Νέα Υόρκη τα 70s και στην Ελλάδα τα 80s είχαν δοκιμάσει. Το έχουμε δει όλο αυτό το έργο. Έχω χάσει φίλους από αυτά. Εγώ όμως είχα ένα μέτρο, παρόλο που ήμασταν ανενημέρωτοι. Τώρα γίνονται πολύ πιο χειρότερα πράγματα».

Κάποια στιγμή σας έμπλεξαν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Για ποιο λόγο;

«Αθωώθηκα πανηγυρικά στο δικαστήριο. Παμψηφεί».

Αμαυρώθηκε το όνομά σας;

«Όχι για εκείνους που με γνωρίζουν. Καλά λένε ότι πρέπει να προσέχεις με ποιους μπλέκεις. Έστειλα κάποιον να δώσει τη μηχανή του. Αντί για χρήματα πήρε κοκαΐνη. Από τη μία η αδυναμία του χαρακτήρα του, από την άλλη ο φόβος του να αναλάβει την ευθύνη και να αντιμετωπίσει την κακή του πράξη, αποφάσισε να μπλέξει εμένα και άλλους, έξι μαζί του. Όλοι οι υπόλοιποι αθωωθήκαμε γιατί ήμασταν καθαροί. Εκείνος βέβαια όχι».

Σας είχαν συνέχεια στο στόχαστρο;

«Ποτέ δεν ήμουν άγιος. Ήμουν παιδί που έμπαινε μέσα τη νύχτα».

Τι θα κάνετε όταν τα παιδιά σας μάθουν από το Internet για τις περιπέτειές σας;

«Ξέρουν τα πάντα. Μιλάμε πολύ. Ξέρουν τι είναι ο πατέρας τους. Έχουν ήδη δει τη δικογραφία. Φρόντισα να τους ενημερώσω. Καλοθελητές υπάρχουν παντού. Ακόμα και στα σχολεία. Η “ντουλάπα” μου είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να τη δει».

Δεν είναι κρίμα για έναν αθώο να μπαίνει φυλακή;

«Μου έδωσαν 3 ευρώ και 80 λεπτά την ημέρα αποζημίωση».

Πως είναι στη φυλακή;

«Πολύ σκληρά. Αυτό είναι πραγματικά ακραίο. Τα είδα όλα. Εκεί μέσα είσαι συνέχεια στη πρίζα. Προσέχεις τη πλάτη σου. Προσέχεις τα πάντα. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις».

Ισχύουν όλα αυτά που ακούγονται για τις φυλακές, ότι γίνονται μέχρι και βιασμοί;

«Συμβαίνει. Πολλές φορές σε προστατεύουν οι άλλοι κρατούμενοι».

Πως περνούσε ο χρόνος σας στη φυλακή;

«Με γυμναστική, διάβασμα, τηλεόραση, μαγείρεμα,αυτοσυγκέντρωση».

Ξανασυναντήσατε το τύπο που σας έμπλεξε;

«Είμαι Μανιάτης. Ελπίζω να απαντάω στην ερώτηση».

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες για τον Στηβ Ντούζο και γιατί η Νόνη Δούνια περνά δύσκολες ώρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.