The Voice: Εκτεθειμένος ο Ρέμος. Πώς τον “καίει” πλάνο που κόπηκε [video]

Πώς το πλάνο που κόπηκε από το “The Voice” αφήνει εκτεθειμένο τον Αντώνη Ρέμο;

Στο Happy Day ήταν καλεσμένος ο Απόστολος Μελής, που ερμήνευσε τα «Αναπάντητα» με τον Δημήτρη Λιόλιο και η Δέσποινα Βανδή τον έδιωξε από τα battles του The Voice 2.

O Aπόστολος δεν τα έβαλε με την Δέσποινα, αλλά με τον Αντώνη Ρέμο: «Δεν του άρεσε γενικά, δεν του άρεσε να λέμε και Βαρδή, ήταν πολύ σκληρός στην κριτική του… Παίζει ρόλο η κριτική…”

Και συνέχισε: “Δεν έδειξαν το στιγμιότυπο που η Δέσποινα πήρε time out και ζήτησε βοήθεια και δεν έδειξαν ακόμα δυο σημαντικά πλάνα. Όταν ο Ρέμος είπε «επειλέγω τον Δημήτρη επειδή είναι φίλος μου και τον αγαπάω» γύρισε ο Λιάγκας και του είπε δεν είναι σωστό κριτήριο αυτό…”

“Το δεύτερο ήταν ότι είχα ενάμιση λεπτό να διαπραγματευτώ και ζητάω να τραγουδήσω ακαπέλα και ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι είναι άδικο ενώ ο Ρέμος είχε δώσει την ευκαιρία σε προηγούμενο…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος του Voice.

Δείτε τις κατηγορίες του Απόστολου Μελή από το “The Voice” για τον Αντώνη Ρέμο:

Διαβάστε γιατί η Βανδή έδιωξε έξαλλη την Πατρίτσια Άμπραχαμς από το Voice και δείτε πώς τα «έχωσε» η Πατρίτσια Άμπραχαμς μετά το κράξιμο από τη Βανδή στο “The Voice”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.