Γιατί ο Τσίπρας βρέθηκε νύχτα με την Κωνσταντοπούλου στο Μαξίμου

Τι είπαν στο έκτακτο ραντεβού τους Τσίπρας-Κωνσταντοπούλου;

Νυχτιάτικα εκλήθη η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η επίσημη εξήγηση ήταν ότι η κ. Κωνσταντοπούλου κλήθηκε νύχτα στο Μαξίμου επειδή την επομένη (Πέμπτη) επρόκειτο να αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία και ο κ. Τσίπρας για τις Βρυξέλλες στη Σύνοδο Κορυφής.

Ωστόσο όπως γράφει ο Βηματοδότης π Αλ. Τσίπρας, κάλεσε την Πρόεδρο της Βουλής για να συζητήσουν το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης. Δηλαδή, ποια νομοσχέδια πρέπει να προταχθούν και ποια να πάνε πίσω, γιατί, όπως ειπώθηκε, «προβλέπονται εξελίξεις».

Το περιβόητο νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ εισάγεται τελικά στην Ολομέλεια τη Δευτέρα και την Τρίτη θα ψηφιστεί. Για να γίνει όμως αυτό πήγε πίσω η ψήφιση του νομοσχεδίου του Γ. Κατρούγκαλου περί επαναπροσλήψεως στο Δημόσιο και αποφασίστηκε η επίσης περίφημη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα αποθεματικά των δήμων να έχει ψηφιστεί ως το τέλος της παρούσας εβδομάδας.

Και επιπλέον αποφασίστηκε το νομοσχέδιο περί αθλητισμού του Στ. Κοντονή να συζητηθεί τη Δευτέρα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και να ψηφιστεί με τη διαδικασία του… επείγοντος ώστε να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η διαδικασία για να μην πυροδοτεί αντεγκλήσεις και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Διαβάστε ποιο το παρασκήνιο της συνάντησης Μέρκελ-Τσίπρα και γιατί κατέρρευσε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.