Τσίπρας-Βαρουφάκης, Αίγινα: Κοινές διακοπές Πάσχα στο εξοχικό του Γιάνη [φωτο]

Δείτε τους Τσίπρα-Βαρουφάκη να κάνουν διακοπές στην Αίγινα.

Στην Αίγινα γιόρτασε το Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός μαζί με την οικογένειά του απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης, λίγο πριν τις κρίσιμες διαβουλεύσεις με τους εταίρους.

Η κάμερα του STAR συνάντησε τον πρωθυπουργό στο χωριό Μαραθώνα, όπου γευμάτισε λίγες ώρες πριν την Ανάσταση στο ίδιο παραθαλάσσιο ταβερνάκι που δείπνησε την Μ. Παρασκευή και ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Ο υπουργός Οικονομικών ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος. Φαινόταν να έχει αφήσει για λίγο τις διαπραγματεύσεις και το επικείμενο Eurogroup στην άκρη του μυαλού του, ενώ έδινε συνεχώς παραγγελίες.

Ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών και ο υπ. Επικρατείας γιόρτασαν μαζί την ημέρα του Πάσχα. Επιθυμία του πρωθυπουργού ήταν να κρατήσει αυτές τις στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, γι΄αυτό το λόγο είχαν στηθεί αστυνομικά μπλόκα σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι του Υπ. Επικρατείας.

Το σπίτι του Γιάνη Βαρουφάκη βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη. Μάλιστα στην Αίγινα διατηρούν εξοχικές κατοικίες κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσά τους, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Νίκος Βούτσης, ο Θεόδωρος Δρίτσας και ο Κώστας Τσουκαλάς. Φαίνεται ότι το νησί του Αργοσαρωνικού είναι σημείο αναφοράς για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προτίμησε να περάσει εδώ τις Άγιες ημέρες και όχι στο χωριό του, Αθαμάνιο Άρτας.

Δείτε τους Τσίπρα-Βαρουφάκη στην Αίγινα:
Τσίπρας Βαρουφάκης Αιγινα

Διαβάστε τι έκανε ο άθεος Τσίπρας στον Επιτάφειο και πού έκαναν Πάσχα οι πολιτικοί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.