Βίκυ Σταμάτη: Απέδρασε από το Δρομοκαϊτειο. “Δεν θα πεθάνω τρελή” [video]

Χαμός στο Δρομοκαϊτειο να ψάχνουν τη Βίκυ Σταμάτη που απέδρασε. Διαβάστε τι συνέβη και ποια η κατάστασή της.

Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου από το Δρομοκαϊτειο στο οποίο νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

Στις 6:05 ενημερώθηκε η αστυνομία και άρχισε να την ψάχνει. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι απέδρασε τη νύχτα. Οι φρουροί βρήκαν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή το πρωί και η Βίκυ Σταμάτη που νοσηλευόταν στο Δρομοκαϊτειο δεν ήταν στο δωμάτιο της.

Αυτό επιβεβείωσε ο δικηγόρος της Βίκυ Σταμάτη, Ραγκούσης. Ο ίδιος είπε στην τηλεολπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και μάλιστα την παρακάλεσε μέσω να επιστρέψει και να σκευτεί πρώτα το παιδί της.

Ακόμη ο δικηγόρος της Βίκυ Σταμάτη είπε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν εχτές το βράδυ Τετάρτης τον ευχαρίστησε και του είπε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται πλέον μακριά από το παιδί της.

Η Βίκυ Σταμάτη, του επανέλαβε τη δραματική κατάσταση που νιώθει στο Δρομοκαΐτειο.

Όπως η Βίκυ Σταμάτη είχε πολλάκις επαναλάβει, ήθελε να γυρίσει πίσω στο παιδί της. “Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη στο Δρομοκαΐτειο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στο παιδί μου. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη”, ήταν τα λόγια της στο τηλέφωνο.

Αλλά και ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, μέσω της πρωινής εκπομπής του Mega απηύθυνε έκκληση στην κα Σταμάτη να γυρίσει.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι στην επικοινωνία που είχε χθες με τον ίδιο, του είπε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Μίλησα μαζί της χθες, αμέσως μετά την απόρριψη της αίτησης, είπε κάτι χειρότερο, δεν είπε ότι θα αποδράσει», είπε στο Mega ο Αλέξης Κούγιας με τον Δημήτρη Καμπουράκη να τον ρωτά: «Είπε ότι θα αυτοκτονήσει;»

«Αυτό ακριβώς», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Αυτό που γίνεται με την κ. Σταμάτη είναι πρωτοφανές. Χωρίς να δικαιολογώ την ενέργειά της, αυτό που έχει γίνει με την κ. Σταμάτη για τέτοιο έγκλημα η οποία είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και όλοι είναι ελεύθεροι, είναι πρωτοφανές. Πρέπει να επιστρέψει αμέσως».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στο γράμμα που άφησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη πριν αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της».

Οι αρχές, έχουν επικοινωνήσει και με τον αδερφό της, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι εχτές απορρίφθηκε ένα ακόμη αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για αποφυλάκισή της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στην αίτησή της επικαλούμενη τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει με «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο», ισχυρίζεται πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή και δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα, ενώ θέτει ξανά το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του.

«Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου» ανέφερε.

Το δικαστήριο όμως απέρριψε ομόφωνα την πολλοστή αίτηση της με σκεπτικό ότι είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.

Δείτε το βίντεο με την είδηση για τη Βίκυ Σταμάτη που απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο:

https://www.youtube.com/watch?v=T6qPQQCFDLk

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.