Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τετάρτη 1 Απριλίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου.

ΚΡΙΟΣ
Καλό μήνα, αγαπητέ Κριέ! Η σημερινή Τετάρτη θα φέρει τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για την περαιτέρω εξέλιξή τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλό μήνα, φίλε Ταύρε! Σήμερα θα μπορέσεις σήμερα να προωθήσεις κάποια σχέδια που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ αυτή η Τετάρτη φέρνει και κάποιες ευχάριστες αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλό μήνα, αγαπητέ Δίδυμε! Η σημερινή Τετάρτη σε παροτρύνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και θα θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου για σένα. Κατά τα άλλα, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είσαι Καρκίνος, η πρώτη μέρα του Απρίλη περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Όμως, είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

ΛΕΩΝ
Έχεις πολλές εκκρεμότητες, φίλε Λέοντα, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι, για να αποφύγεις στιγμιαία λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πρωταπριλιά, αγαπητέ Παρθένε, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που σε απασχολούν ακόμη. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.

ΖΥΓΟΣ
Καλό μήνα! Αν είσαι Ζυγός, σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Όμως, καλύτερα να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που δεν φανταζόσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλό μήνα, αγαπητέ Τοξότη! Σήμερα μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία με τις κατάλληλες κινήσεις. Ωστόσο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος σε κάποια απρόοπτα που θα συμβούν, λόγω της σημερινής όψης της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Δία, που ρίχνει… χρυσόσκονη στα πράγματα. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλό μήνα, φίλε Αιγόκερε! Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει λόγος να σε πάρει από κάτω και μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα εκείνα που σου έφεραν τα αποτελέσματα που ζητούσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλό μήνα, φίλε Υδροχόε! Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις!

ΙΧΘYΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το άγχος και η ένταση χτυπάει κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου σε φέρνουν στα όρια σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!