Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου: Δείτε πώς “ωρίμασε” η φιναλίστ του Voice [φωτο]

Πώς “ωρίμασε” η νεαρή φιναλίστ του Voice Αρετή Κοσμίδου;

Η Αρετή Κοσμίδου έγινε γνωστή μέσα από το τηλεοπτικό The Voice και κέρδισε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή και ιδιαίτερη φωνή της.

Η Αρετή Κοσμίδου ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο της στην φωνητική και σε καμία περίπτωση δεν θέλησε να αναδείξει την εξωτερική της εμφάνιση.

Η παραλίγο νικήτρια του πρώτου κύκλου του «The Voice» Αρετή Κοσμίδου, που όταν τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο μεγαλύτερο talent show, ήταν ακόμα ένα κορίτσι στην εφηβεία, φαίνεται πως μεγάλωσε πια αρκετά και έγινε μία όμορφη νέα γυναίκα που την ενδιαφέρει πλέον αρκετά η εμφάνισή της.

Η νεαρή τραγουδίστρια που είχε κάνει όλους να μιλούν για την ιδιαίτερη – μοναδική φωνή της, ανήρτησε το Σάββατο 2 Μαΐου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία, όπου ομολογουμένως οι αλλαγές είναι εμφανείς και δε θυμίζει σε τίποτα το μικρό κορίτσι που η Ελλάδα πέρυσι έφερε στη δεύτερη θέση του μουσικού show.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Αρετή Κοσμίδου:

areti-kosmidou

Διαβάστε γιατί αποσύρεται από το τραγούδι η Αρετή Κοσμίδου και τα καρφιά της Μαρίας Έλενας Κυριάκου για την Αρετή Κοσμίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.