Αυτοκτονία μετρό Ακρόπολη: Απίστευτη τραγική ειρωνεία για τον νεαρό. Τι είχε ποστάρει ο πατέρας του

Ποια η απίστευτη τραγική ειρωνεία για τον πατέρα του νεαρού που αυτοκτόνησε στο μετρό της Ακρόπολης;

Μια τραγική σύμπτωση αποκαλύπτεται για τον νεαρό γιο γνωστού διοικητή νοσοκομείου που αυτοκτόνησε στην Ακρόπολη.

Ο πατέρας του χαιρέτησε το γιο του μέσω Facebook, γράφοντας συγκλονιστικά μηνύματα για εκείνον, ενώ πολλοί γνωστοί και φίλοι άλλαξαν τις φωτογραφίες- προφίλ τους, με την εικόνα του νεαρού ή με κάποια που δείχνει κεριά.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί μια παλαιότερη δημοσίευση του πατέρα του, ο οποίος είχε ποστάρει μια φωτογραφία μπαμπάδων και παιδιών γράφοντας: «Από τη στιγμή που τα παιδιά έρχονται στον κόσμο, οι γονείς γίνονται οι αναμνήσεις τους. Ας φροντίσουμε να είναι όμορφες», θέλοντας να δείξει την αδυναμία που έχει στα παιδιά του.

Μάλιστα, το Πάσχα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, μέσω της οποίας προέτρεπε τους φίλους του να αγκαλιάζουν πιο συχνά τους δικούς τους ανθρώπους γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνουν… αναμνήσεις.

Πάντως δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν το νεαρό παιδί στην αυτοκτονία στην Ακρόπολη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να το έκανε επειδή έχασε τη δουλειά του.

Την ίδια στιγμή, ένα σχόλιο μιας φίλης του αδελφού του στο Facebook κάνει λόγο για ένα ήσυχο παιδί που τα έπαιρνε όλα μέσα του και αναφέρει πως «το ύπουλο φίδι της κατάθλιψης τον κατασπάραξε».

Δείτε τα ποστ στο facebook για τον νεαρό που αυτοκτόνησε στο μετρό της Ακρόπολης:

Διαβάστε τι συνέβη το βράδυ πριν την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη και γιατί ο θάνατος της 17χρονης στη Ρώμη δεν είναι αυτοκτονία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.