Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπραντ Πιτ πάει με άντρες και η Αντζελίνα κάνει τα στραβά μάτια

Ποιος υποστηρίζει ότι ο Μπραντ Πιτ πάει με άντρες και η Αντζελίνα Τζολί κάνει τα στραβά μάτια;

Ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual, υποστηρίζει το περιοδικό “Star” βασισμένο σε επώνυμες πηγές και μάλιστα η Αντζελίνα το γνωρίζει καλά.

Άλλο ένα δημοσίευμα που βάζει φωτιά στη σόουμπιζ υποστηρίζοντας ότι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) είναι αμφιφυλόφιλος, γεγονός που έχει δεχτεί 100% και η σύζυγός του.

Το περιοδικό “Star” ρίχνει τη… βόμβα βασιζόμενο σε μαρτυρίες του στενού συνεργάτη του ζεύγους αλλά και αντρών που υποστηρίζουν ότι έχουν μοιραστεί το κρεβάτι του.

Πηγή του δημοσιεύματος ο Χεσάμ “Σαμ” Ιμπραήμ (Hesham “Sham” Ibrahim) ο οποίος “κινείται στους ίδιους κύκλους με το διάσημο ζεύγος και ισχυρίζεται ότι έχει πληροφορίες για τις πρόσφατες… πομπές του Μπραντ Πιτ από “πρώτο χέρι” καθώς γνωρίζει καλά μερικούς από τους τελευταίους άντρες που κοιμήθηκαν μαζί του.

Ένας είναι πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό, άλλος go go boy που ψώνισε ο Πιτ μέσω του εξειδικευμένου ιστότοπου “ενοικιάσεως συντρόφων” ενώ τονίζεται ότι ο Μπραντ είναι “ιδιαίτερα εκλεκτικός” και αν δεν το αρέσει το “εμπόρευμα” το στέλνει πίσω χωρίς δοκιμή.

Οι φήμες, παρότι αυτή τη φορά έρχονται από “επώνυμη” πηγή παράμενουν φήμες και φυσικά δημοσιεύονται ως τέτοιες καθώς ούτε φωτογραφία του κυρίου Ιμπραήμ υπάρχει, ούτε βίντεο, ούτε άλλου είδους ντοκουμέντα.

Πάντως, σκεφτείτε, το παράδοξο του πράγματος. Η Αντζελίνα Τζολί με το γνωστό έξαλλο παρελθόν να έχει γίνει μια “αγία” από τότε που γνώρισε τον Πιτ και εκείνος να “στράβωσε” αντίστροφα.

Για την ιστορία, πριν από λίγο καιρό το ίδιο ταμπλόιντ περιοδικό είχε υποστηρίξει με εξώφυλλο και εκτενές δημοσίευμα ότι ο Τομ Κρουζ και ο Τζον Τραβόλτα είναι κρυφό γκέι ζευγάρι τα τελευταία 30 (!) χρόνια.

Διαβάστε πώς ο Μπραντ Πιτ πολέμησε το ’41 στην Κρήτη και ποια η απίστευτη αποκάλυψη για Τομ Κρουζ και Τζον Τραβόλτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.