Το χαμόγελο του… Τζόκερ: Δείτε πώς έγινε η Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς από τις πλαστικές [φωτο]

Πώς έγινε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μετά τις πλαστικές; Γιατί την παρομοιάζουν με τον Τζόκερ;

Εμφανώς «αλλαγμένη» εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο ετήσιο Γκαλά ηθοποιών στην Νέα Υόρκη, η γνωστή ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Η διάσημη ηθοποιός, με τα σαρκώδη χείλη και τα μακριά μαύρα μαλλιά, είναι γνωστή ως η επιτομή της ομορφιάς. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις προϊόντων ομορφιάς.

Ακόμη και στις ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε, όπως η «Αβάσταχτη Γοητεία» και το «Σικάγο», η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς υποδυόταν συνήθως τον ρόλο της μοιραίας και σαγηνευτικής γυναίκας.

Ωστόσο στην τελευταία της εμφάνιση η εικόνα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήταν σχεδόν «αστεία» με τα μάγουλά της να είναι σαν μπάλες του πινγκ-πονγκ τοποθετημένες επάνω στο τεντωμένο και θαμπό δέρμα της.

Αλλά το πιο ανησυχητικό στοιχείο, ήταν τα χείλη της, καθώς ήταν τόσο τεντωμένα που θύμιζαν το χαρακτηριστικό χαμόγελο του Τζακ Νίκολσον όταν υποδύθηκε το Τζόκερ στην ταινία Batman του 1989.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η Catherine Zeta-Jones δεν είναι η μόνη διασημότητα που έχει μεταμορφωθεί. Φαίνεται ότι αυτό το «πρόσωπο Joker» έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στυλ στο Χόλιγουντ.

«Τα πρόσωπα Τζόκερ που βλέπουμε πολύ συχνά είναι αποτέλεσμα πολλών χειρουργικών επεμβάσεων» εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός, Aamer Khan.

Στην λίστα των ηθοποιών με το ανατριχιαστικό χαμόγελο βρίσκονται εδώ και χρόνια η Νικόλ Κίντμαν, η Μεγκ Ράϊαν, η Μέλανι Γκρίφιθ, η Ντόλι Πάρτον αλλά και η Κάμερον Ντίαζ.

Δείτε τη φωτογραφία της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και πώς την παρομοιάζουν με τον Τζόκερ:

catherrine-zeta-jones

catherrine-zeta-jones-joker

Δείτε πώς έγινε αγνώριστη η Uma Thurman από τις πλαστικές και πώς Ελληνίδα καλλονή στην Αυστραλία πέθανε μετά από πλαστική επέμβαση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.