Φρικιαστικό: Πού εστιατόριο σέρβιρε ανθρώπινη σάρκα

Μια είδηση πραγματικά σοκαριστική μεταφέρει η Daily Mail. Εστιατόριο στη Νιγηρία έκλεισε, μετά από πληροφορίες ότι σέρβιρε πιάτα με ανθρώπινη σάρκα.

Η αστυνομία προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν ειδοποιήθηκε από πολίτες ότι κάτι πραγματικά τρομακτικό συνέβαινε στην κουζίνα του συγκεκριμένου εστιατορίου.

Η νιγηριανή αστυνομία, μάλιστα, κατά το ντου που έκανε στο εστιατόριο βρήκε ανθρώπινα κεφάλια σε πλαστικές σακούλες.

Ιερέας της περιοχής που έτρωγε στο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στην νοτιοανατολική επαρχία της Ανάμπρα, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι παράξενο συμβαίνει όταν είδε το λογαριασμό. Συγκεκριμένα κλήθηκε να πληρώσει 3,4 ευρώ, ποσό εξωφρενικό, αν λάβει κανείς υπόψη ότι το μέσο μεροκάματα στη Νιγηρία είναι 60 πένες.

«Ο άνθρωπος που μου έφερε το λογαριασμό παρατήρησε την αντίδρασή μου, όταν είδα το ποσό, και μου είπε ότι ήταν το μικρό κομμάτι κρέατος που είχα φάει που ανέβασε το τελικό ποσό πληρωμής. Δεν ήξερα ότι μου είχαν σερβίρει ανθρώπινη σάρκα και ότι ήταν τόσο ακριβό».

Η αστυνομία εντόπισε, επίσης, ένα τεράστιο οπλοστάσιο (ακόμη και χειροβομβίδες) στην κουζίνα όταν εισέβαλαν στο εστιατόριο και συνέλαβαν 10 άτομα.

«Δεν με εκπλήσσει η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη. Κάθε φορά που πήγαινα στην αγορά έβλεπα να γίνονται περίεργα πράγματα στο εστιατόριο αυτό. Οι ιδιοκτήτες του δεν φορούσαν ποτέ καθαρά ρούχα και έμοιαζαν κάπως περίεργοι…», δήλωσε ένας άλλος κάτοικος της πόλης όπου βρισκόταν το εστιατόριο της φρίκης.

Διαβάστε τι βρήκε γυναίκα όταν άνοιξε τη μπάρα δημητριακών και πώς φτιάχνονται οι ψαροκροκέτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.