Eurovision 2015: ποια τα τελευταία προγνωστικά για την Ελλάδα

Ποια είναι τα τελευταία προγνωστικά της Eurovision 2015 για την Ελλάδα;

Μετά τη δεύτερη πρόβα της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στη σκηνή του «Wiener Stadhalle», η Ελλάδα ανέβηκε στα προγνωστικά για τον α’ ημιτελικό, ενώ για τον τελικό τα πράγματα προβλέπεται ότι θα είναι δύσκολα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Ελλάδα θεωρείται ότι θα είναι μέσα στις 10 του α’ ημιτελικού που θα προκριθούν στον τελικό της Eurovision 2015.

Μετά την δεύτερη πρόβα, από την 9η θέση των προγνωστικών, η Ελλάδα «εκτοξεύτηκε» στην 5η, αφήνοντας πίσω της ακόμα και το Βέλγιο, που μέχρι πρότινος θεωρούταν φαβορί!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των γραφείων στοιχημάτων, οι χώρες που θα προκριθούν στον τελικό της Eurovision 2015 είναι οι: Ρωσία, Εσθονία, Γεωργία, Ρουμανία, Ελλάδα, Βέλγιο, Αρμενία, Αλβανία, Λευκορωσία και Φινλανδία.

Για τοντελικό της Eurovision 2015, τα προγνωστικά εξακολουθούν να θεωρούν την Σουηδία ως την πιθανότερη νικήτρια της 60ης Eurovision, ενώ Ιταλία και Αυστραλία συμπληρώνουν το top3.

Όσο για την τελική κατάταξη της Ελλάδας;
Τα γραφεία στοιχημάτων μας δίνουν την 20η θέση, με ισοψηφία με την Αρμενία!

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision 2015:

Διαβάστε ποια η Μαρία-Έλενα Κυριάκου που πάει στη Εurovision 2015 και δείτε το βίντεο με τη δεύτερη πρόβα της Μαρίας Έλενας Κυριάκου για τη Εurovision 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.