Μακελειό στον Κορυδαλλό: 2 νεκροί και 21 τραυματίες. Πώς σκοτώθηκαν μέσα στις φυλακές

Μακελειό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού με δύο νεκρούς και 21 τραυματίες.

Δύο νεκροί και 21 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός πολύνεκρης συμπλοκής μεταξύ κρατουμένων μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Γ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού λίγο προτού οι κρατούμενοι επιστρέψουν στα κελιά τους.

Ομάδα Αράβων κρατουμένων συνεπικουρούμενοι από Αλβανούς συνεπλάκησαν με Πακιστανούς κρατούμενους με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να πέσουν νεκροί τους και 21 να τραυματιστούν.

Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε για να μεταφέρει ακόμη δέκα αλλοδαπούς τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία ενεργοποιώντας οκτώ ασθενοφόρα τα οποία έφτασαν στις φυλακές Κορυδαλλού μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Ήδη οι τρεις κρατούμενοι με τα σοβαρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημέρευε, διαθέτει όμως την υποδομή προκειμένου οι τραυματίες να νοσηλευτούν φρουρούμενοι.

Οι υπόλοιποι επτά κρατούμενοι που αναμένεται να μεταφερθούν για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται ακόμη στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιματηρή συμπλοκή με τους δύο νεκρούς σημειώθηκε μετά το δείπνο και προτού οι κρατούμενοι επιστρέψουν στα κελλιά τους. Οι δύο ομάδες που συνεπλάκησαν χρησιμοποίησαν αυτοσχέδια μαχαίρια. Αστυνομικές και δικαστικές πηγές λένε ότι η αιτία του πρωτοφανούς επεισοδίου δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Διαβάστε πώς εκτέλεσαν τον 47χρονο αρχιφύλακα στις φυλακές Δομοκού και γιατί στη φυλακή η Ιωάννα Πηλιχού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.