Σάλος με Germanwings: “Η συντριβή του αεροσκάφους είναι απάτη”. Φωτογραφίες-ντοκουμέντο

Ποια η αλήθεια για το αεροσκάφος της Germanwings;

“Η υποτιθέμενη συντριβή του Germanwings ειναι μια νέα απάτη…δείτε τις εικόνες και προσέχτε πως οι απατεώνες εσκεμμένα έριξαν τα συντρίμμια ενός παλιού αεροπλάνου που ειχε βγει απο την γραμμή και να μας παρουσιάσουν για οτιδήποτε θέλουν οι αυτοί”.

Εφόσον το κατέστρεψαν και το έκοψαν σε μικρά κομματάκια,σύμφωνα με το katohika.gr, το μετέφεραν με ελικόπτερα στην προσχεδιασμένη περιοχή και το άπλωσαν στις πλαγιές 2-3 βουνών…για να προκαλέσει την εντύπωση και κατάπληξη της κατατρομαγμένης μάζας των υπνωτισμένων κονμφορμιστών.

Πρόσεξε τη φωτογραφία 1! Η μέγαλη απόδειξη…παντού μπίλιες εκατοστών αλλα η γερμανική σημαια να στέκεται στην πλαγιά του βουνού σαν να κυματίζει η εθνική θλίψη….και πονηρά να περνάει την είδηση για τον ψυχολογικό τραυματισμό της μάζας!

Δειτε στην εικόνα 2 πως οι ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι εχουν τοποθετήσει τα συντρίμμια κατα μήκος στα χαμηλά σημεία τις πλαγιάς…εκει που ειχαν εύκολη πρόσβαση και συνεπώς οι “πωλητές” άπλωσαν οτι ειχαν να “πωλήσουν”. Σημειώστε οτι στις δύσκολες πλευρές των βουνών δεν υπάρχουν πολλα συντρίμμια…αλλα ολα ειναι μαζεμένα εκει που τους βόλευε.

Εικόνα 3. Απόδειξη της απάτης…για ακόμη μια φορα…τα συντρίμμια φυτεμένα απο τους υπαλλήλους στη χαράδρα, ενώ η εικόνα 4 είναι η μοναδική στην οποία προκαλείται πυρκαγιά….αναμμένη απο τα χέρια των υπαλλήλων.

Δείτε στην 5η εικόνα, την καμπύλη των συντριμμιών και τη “φύτευση” των υλικών του αεροσκάφους της Germanwings στο έδαφος… Που βρίσκονται οι καρέκλες; Το κομμάτι της ατράκτου; Οι τουρμπίνες;

Το κομμάτι της ουράς στην εικόνα 7, καλά σφηνωμένο στα βράχια δεν εχει ούτε γρατζουνιά….την στιγμή που ολα τα μερη της ατράκτου εχουν γίνει κολυμπηθρόξυλο….

Δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το αεροσκάφος της Germanwings:

Διαβάστε ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τον πιλότο της Germanwings.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.