Ποια ήταν η μικρή Ελληνίδα που έκλεψε την παράσταση στο Final 4 [φωτο]

Ποια ήταν η μικρή Ελληνίδα που έκλεψε την παράσταση στο Final 4;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε, αλλά η χθεσινή νίκη της Ρεάλ στον τελικό του Final 4 είχε και ελληνικό χρώμα, με τον Γιάννη Μπουρούση της ισπανικής ομάδας να πανηγυρίζει τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Μάλιστα, ο Ελληνας σέντερ της Ρεάλ Γιάννης Μπουρούσης πανηγύρισε ξέφρενα μαζί με τους συμπαίκτες του στο παρκέ, όχι μόνο τυλιγμένος με την ελληνική σημαία, αλλά και αγκαλιά με την λίγων μηνών κόρη του η οποία, όπως ήταν φυσικό, τρομαγμένη ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς. Είναι σίγουρο, βέβαια, όμως, ότι όταν θα μεγαλώσει θα χαίρεται ιδιαίτερα για τις φωτογραφίες της αυτές …με τον μπαμπά της.

«Το τι νιώθω ακόμα… δεν το πιστεύω. Παίζω 11-12 χρόνια σε αυτήν τη διοργάνωση. Πίστευα ότι θα το πάρουμε πέρυσι, δεν τα καταφέραμε. Ήταν μεγάλη απογοήτευση. Φέτος δεν μας πίστεψαν από την αρχή. Δεν παίζαμε καλά. Δείξαμε χαρακτήρα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου που έχουμε περάσει δύσκολα και προχωράμε», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης και συνέχισε: «Έπρεπε να κάνω οικογένεια και παιδιά για να πάρω αυτό το Κύπελλο. Ξέρω πως πάλι κάποιοι θα πουν διάφορα για μένα. Ότι δεν έπαιξα και πως είχα μικρό ρόλο. Πέρυσι έπαιξα πολύ και δεν το πήραμε, φέτος έπαιξα λίγο και το πήραμε».

Δείτε τις φωτογραφίες της κόρης του Γιάννη Μπουρούση:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.