Γιατί συνελήφθη ο ανήλικος γιος του Γιάννου Παπαντωνίου

Γιατί συνελήφθη ο ανήλικος γιος του Γιάννου Παπαντωνίου;

Στον εισαγγελέα με την κατηγορία της αναγραφής υβριστικών συνθημάτων οδηγήθηκε ο ανήλικος γιος του Γιάννου Παπαντωνίου, που συνελήφθη τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στο ΟΑΚΑ μαζί με άλλους δύο συνομήλικους φίλους του!

Ο 16χρονος γιος του άλλοτε κορυφαίου υπουργού των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κατοικεί με την οικογένειά του στην Κηφισιά, μπήκε κρυφά στο Ολυμπιακό Στάδιο μαζί με τα άλλα δύο παιδιά από τη Φιλοθέη και άρχισαν να γράφουν υβριστικά συνθήματα εναντίον του Ολυμπιακού αλλά και του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, εν όψει του τελικού του Κυπέλλου που επρόκειτο να διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Οπαδοί του «αιωνίου»

Οι τρεις πιτσιρικάδες, που είναι οπαδοί του «αιωνίου» αντιπάλου της ομάδας του Πειραιά, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι επέστρεφαν για αλλαγή βάρδιας στην έδρα τους στη βορειοανατολική Αττική, που βρίσκεται σε παράπλευρο σημείο εντός των ορίων του ΟΑΚΑ.

Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και πήραν εντολή να κάνουν προσαγωγή των υπόπτων. Ετσι, ακινητοποίησαν τους τρεις εφήβους και τους προσήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Εκεί διαπιστώθηκε από την εξακρίβωση των στοιχείων πως είχαν να κάνουν με τον γιο του κορυφαίου πολιτικού στελέχους του παρελθόντος, αλλά δεν χαρίστηκαν στον 16χρονο.

Αντίθετα, σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος και των τριών ανηλίκων με κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας και αναγραφή υβριστικών συνθημάτων. Μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και οι τρεις, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ενώ ο Γιάννος Παπαντωνίου ενημερώθηκε για τα καμώματα του γιου του.

Διαβάστε ποια η αποκάλυψη για τη βίλα Παπαντωνίου και γιατί ο Ζήγρας έδωσε τον Γιάννο Παπαντωνίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.