Κύριος ο Γιώργος Λιάγκας: “Προτιμώ να πεθάνει η Φαίη παρά…” [video]

Ποιες οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Αργά;

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στην εκπομπή «Αργά» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους γιους του.
«Κλαίω σχεδόν καθημερινά όταν βλέπω τα παιδιά μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου προσφέρει τέτοια ευτυχία το να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Κλαίω συνέχεια.. Πάω ρε παιδί μου, το βράδυ, και βλέπω τα παιδιά μου όταν κοιμούνται. Βέβαια καλό κλάμα είναι αυτό, δεν λέω το αντίθετο» εξομολογήθηκε ο 46χρονος παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε:

«Δεν θα κλάψω ποτέ αν αποτύχω επαγγελματικά ή οτιδήποτε τέτοιο. Αυτό που με λιώνει είναι τα παιδιά μου. Στον τρόμο του να μην πάθουν κάτι τα παιδιά μου, προτιμώ να πάθω κάτι εγώ. Μου βγήκε ένα φίλτρο πατρότητας πολύ ισχυρό. Ίσως οφείλεται στο ότι εμένα χώρισαν οι γονείς μου, είχα κακή σχέση για χρόνια με τη μάνα μου. Δεν το περίμενα αυτό. Ο μόνιμος τσακωμός μου με τη Φαίη, όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί και μέχρι ο Γιάννης να γίνει ενός έτους και να καταλάβω ότι έχει οντότητα αυτό το πλάσμα, ήταν ότι ήμουν, όπως μου έλεγε, απών. Δεν μπορούσα, όμως, να καταλάβω τι πρέπει να κάνω για να είμαι παρών. Άλλαζα καμιά φορά καμιά πάνα, έδινα κανένα μπιμπερό, όταν η Φαίη δεν μπορούσε. Λίγα πράγματα, ένα 20%. Μου έλεγε ότι είμαι απών και ίσως να είχε δίκιο η Φαίη. Μου βγήκε (το πατρικό ένστικτο) όταν αυτός άρχισε να επικοινωνεί μαζί μου και καταλάβαινα πως καταλαβαίνει ποιος είμαι. Τότε μου βγήκε πολύ έντονη αυτή η σχέση».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος της συνέντευξης στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε:

«Παιδιά, δεν το καταλαβαίνετε οι γυναίκες αυτό. Λέω για τις μανάδες. Οι περισσότερες μάνες κατηγορούν τους άντρες πως δεν ασχολούνται. Η φύση, όμως, προετοιμάζει τη γυναίκα. Είναι για 9 μήνες έγκυες, έχουν ορμόνες κλπ. Ο άντρας δεν προετοιμάζεται. Βλέπει την κοιλιά της γυναίκας του να φουσκώνει. Αγαπάει τη γυναίκα του, όχι αυτό το πράγμα που είναι μέσα. Ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν αυτό μετά έρχεται, έχει ανάγκη τη μάνα του. Ο πατέρας βοηθάει τη γυναίκα του, δεν βοηθάει το παιδί του. Μόλις αυτό αρχίζει και καταλαβαίνει ποιος είναι ο πατέρας του, τότε αρχίζει και γίνεται απαραίτητος σε αυτή την ιστορία. Μετά θα μεγαλώσει, θα αρχίσει να πηγαίνουν βόλτες και να έχουν επικοινωνία. Εν αρχή ην ο λόγος. Όταν μιλάς, εκεί δένεσαι πια».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να δηλώσει:

«Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής. Αν με ρωτήσεις “να πεθάνει η γυναίκα σου ή εσύ;”, θα πω να πεθάνει η γυναίκα μου! Αν με ρωτήσεις για τα παιδιά μου, όμως, θα πω να πεθάνω εγώ. Δεν υπάρχει η σχέση με τα παιδιά. Μόνο ως μάνα των παιδιών μου για να τα προστατεύσει ίσως θα πω για τη γυναίκα μου (να μην πεθάνει). Τον εαυτό σου τον έχεις πάνω από όλα. Μόνο για τα παιδιά σου λες “να πάθω κάτι εγώ και όχι αυτά”. Όταν αρρωσταίνουν τα μικρά, λέω “δεν το πάθαινα εγώ;”. Μόνο για τα παιδιά σου σου βγαίνει αυτό. Άμα είναι για τους άλλους ανθρώπους, ο άλλος θες να πονέσει και όχι εσύ. Βλάκας είσαι; Έτσι είναι, παιδιά. Εντάξει, για όλους θα στεναχωρηθείς αν πάθουν κάτι. Και για τον Λάμπρο θα στεναχωρηθείς (σ.σ.: το σκυλάκι του Θέμη Γεωργαντά) αλλά δεν θες να αρρωστήσεις εσύ για να μην πάθει κάτι ο Λάμπρος…».

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Αργά:

Διαβάστε γιατί στην Αστυνομία οι Λιάγκας-Σκορδά και ποιο το ξέσπασμα του Λιάγκα για τη διαφήμιση Calgon.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.