Η δίαιτα του Γιώργου Λιάγκα: Πώς έχασε 16 κιλά σε 3 μήνες

Ποια η δίαιτα του Γιώργου Λιάγκα;

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αδυναμία στο καλό φαγητό και το παραδέχεται. Του αρέσουν οι ωραίες γεύσεις, αγαπά τα νόστιμα φαγητά αδιαφορώντας για το θέμα θερμίδες και έχει μεγάλη αδυναμία στα ωραία γλυκά.

Πολλές φορές εκεί στο Aqua Marina στη γειτονιά του στη Βουλιαγμένη μπορεί να πετύχεις τη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα τα Σαββατοκύριακα μαζί με τα παιδάκια τους, και ενώ εκείνη θα πίνει τον καπουτσίνο της, εκείνος θα απολαμβάνει μια σοκολατίνα-ποντικάκι. Όμως, όπως συνηθίζει πριν το καλοκαίρι, έτσι και φέτος το πήρε απόφαση, μάλιστα πιο δυναμικά από άλλες φορές να προσέξει τη διατροφή του. Αλλάζοντας εντελώς τις διατροφικές του συνήθειες έχασε περισσότερα από 15 κιλά σε 3 μήνες.

Ήταν 115 κιλά και πλέον έφτασε τα 100. Πώς τα κατάφερε; Καθώς ότι αποφασίσει το παίρνει πάντα πολύ ζεστά, έκοψε τελείως τα γλυκά, το λευκό ψωμί και τα μακαρόνια και μπήκε στη διαδικασία των 5 μικρών γευμάτων τη μέρα, κάθε 3 ½ περίπου ώρες, ώστε ο οργανισμός να παίρνει τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και να μην πεινάει. Ξεκινά την ημέρα του με ένα καλό πρωινό, όπως π.χ. βραστά αυγά ή ένα τοστ με μαύρο ψωμί, τα κυρίως γεύματά του αποτελούνται από πρωτείνη και σαλάτα (συνήθως κοτόπουλο ή ψάρι ή άπαχο κρέας με πράσινη σαλάτα) και τα ενδιάμεσα σνακ είναι πάντα κάτι υγιεινό όπως φρούτα, ξηροί καρποί ή γιαούρτι.

Τη σωστή διατροφή ο δημοσιογράφος συνδύασε με άσκηση, κάτι που έτσι κι αλλιώς πάντα υπάρχει στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα. Πέρα από τα μπάνια στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο (καθώς ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειμερινός κολυμβητής και δεν σταματά τις βουτιές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου) συνηθίζει να παίζει τένις δύο φορές την εβδομάδα, ενώ άλλες δύο ή τρεις φορές πηγαίνει για τρέξιμο.

Η πειθαρχία που έδειξε στο πρόγραμμά του είχε θεαματικά αποτελέσματα, μάλιστα όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής το Πρω1νό στον ΑΝΤ1 είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που φόρεσε ξανά τζιν παντελόνι νο36. Πιο κομψός και γοητευτικός από ποτέ!

Διαβάστε ποια η πανάκριβη δίαιτα της Μενεγάκη και ποια η δίαιτα της Σίσσυς Χρηστίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.