Ιωάννης Δούρος: αυτός είναι ο 49χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στη Βουλιαγμένη

Ποιος ο 49χρονος παιδόφιλος Ιωάννης Δούρος που συνελήφθη στη Βουλιαγμένη;

Νέα υπόθεση παιδοφιλίας έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο… Αυτή τη φορά συνελήφθη στην Αθήνα ένας 49χρονος πρώην ναυαγοσώστης, ο οποίος είχε ένα σακίδιο με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία και φωτογραφίες του πρώην ναυαγοσώστη στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τον Ιωάννη Δούρο του Νικολάου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

Ο συλληφθείς Ιωάννης Δούρος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή

Το χρονικό της υπόθεσης

Tην Παρασκευή οι φύλακες της πλαζ της Βουλιαγμένης βρήκαν ξεχασμένο ένα σακίδιο, το οποίο άνοιξαν προκειμένου να διαπιστώσουν τον κάτοχο του.

Μέσα βρήκαν μια κάμερα, την οποία έθεσαν σε λειτουργία. Σοκαρισμένοι αντίκρισαν σκληρό υλικό πορνογραφίας με ανήλικα παιδιά, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να μιλούν ελληνικά. Αμέσως οι φύλακες ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψη του.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι στα κιάλια του πρώην ναυαγοσώστη υπήρχε ενσωματωμένη μικροκάμερα με την οποία κατέγραφε ανήλικα αγόρια και κορίτσια την ώρα που άλλαζαν μαγιό στην παραλία!

Δείτε ποιος ο παιδόφιλος των Αχαρνών, Ισίδωρος Μάρκου και ποιος ο 29χρονος παιδόφιλος Δημήτρης Τσούκαλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.