Καιρός 2, 3 Μαΐου: τι βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος. Μίνι καύσωνας

Ένας μίνι καύσωνας της άνοιξης έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο 2, 3 Μαΐου. Τι καιρό θα κάνει;

Μύρισε καλοκαίρι, άνοδο της θερμοκρασίες με αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Σάββατο 2 Μαΐου.

Το απόγευμα πιθανότατα να υπάρξουν πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί τοπικά 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή αύξηση

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για 2 Μαΐου:

Στην Αττική θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, στην Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στον κορινθιακό και τη θάλασσα Κυθήρων δυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή 3 Μαΐου, η θερμοκρασία θα ανέβει λίγους βαθμούς και στην Αθήνα θα αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου με λίγη συννεφιά το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.