Άγρια επίθεση Κασιδιάρη σε Άδωνι: “Μου έριξε κουτουλιά στην…”

Τι αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επίθεση, που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη;

Μια ιστορία βίας κατά του ίδιου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, αποκάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με είχε χτυπήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πλατεία Αττικής, μου είχε δώσει μια κουτουλιά» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε μάλιστα πως μετά από αυτό το περιστατικό οι χρυσαυγίτες βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός «είχαν απειλήσει να με χτυπήσουν στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα. Αλλά δεν έγινε, με είχε φυγαδεύσει η Αστυνομία πριν με χτυπήσουν». Ως προς τις σχέσεις του σήμερα με τους βουλευτές της Χ.Α είπε ότι «το πολύ να έχω πει μια-δυό φορές καλημέρα σε διάδρομο στη Βουλή για λόγους κοινωνικών σχέσεων.

Μιλώντας σε εκπομπή του «Extra Channel» όταν ρωτήθηκε για το αν θα πήγαινε στα Εξάρχεια, απάντησε «Είπαμε, είμαι γενναίος, αλλά όχι κι έτσι. Εδώ χτύπησαν τον Βαρουφάκη».

Αναφερόμενος σε αυτό που δήλωνε προεκλογικά ότι θα βγάλει εκτός Ελλάδας τις τραπεζικές του καταθέσεις απάντησε πως «η ιδιωτική μου περιουσία είναι δικό μου θέμα», ενώ σημείωσε ότι δεν είναι στοιχείο πατριωτισμού κάποιος να έχει τα λεφτά του σε Ελληνική τράπεζα.

Διαβάστε πώς ο Άδωνις ειρωνεύτηκε καρκινοπαθή στο twitter και δείτε τον Άδωνι να πανηγυρίζει για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.