Ξεσπά ξανά η Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Ηλιάκη: “Δεν μου λείπει. Ήταν για καλό που…”

Ποιες οι νέες καυστικές δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη Μαρία Ηλιάκη;

Στο περιοδικό «Instyle» έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τη Μαρία Ηλιάκη ξεκαθαρίζοντας ότι έχει πληγωθεί αλλά δεν της λείπει η πρώην φίλη της.

«Σίγουρα στενοχωρήθηκα κάποια περίοδο, αλλά έχει τελειώσει. Και έχει λήξει για καλό. Αν, ένιωθα πως μου λείπει, θα την έπαιρνα τηλέφωνο και θα της έλεγα “μου λείπεις”. Για να μην το έχω κάνει, σημαίνει πως κάτι έχει ραγίσει πολύ μέσα μου, με έχει πληγώσει και έχει τελειώσει. Όταν κάτι τελειώσει μέσα μου, τελειώνει οριστικά. Και αν κάνω μια προσπάθεια να ξαναπλησιάσω, θα είναι σούπα, ξαναζεσταμένο φαγητό» λέει η Κατερίνα Καινούργιου στο «Instyle».

Το ίδιο ισχύει γι’ αυτήν και στο θέμα της ερωτικής απιστίας. «Την απιστία προτιμώ να μην τη μάθω. Γιατί, αν δεν τη μάθω, είναι σαν να μην έχει συμβεί».

Μάλιστα το μεγαλύτερο επίτευγμα που αναγνωρίζει η Κατερίνα Καινούργιου στον εαυτό της είναι πως έχει κερδίσει την αγάπη των γυναικών στην τηλεόραση. Η εξήγηση;

«Θεωρώ πως είμαι πολύ ειλικρινής και νιώθω πως ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό. Δεν θέλω να κοροϊδεύω το κοινό, γι’ αυτό και έχω παραδεχτεί όλα όσα έχω κάνει, γι’ αυτό και έχω μέχρι και μειώσει τον εαυτό μου. Έχω πει, ας πούμε, δημόσια πως “ναι, έχω φάει χυλόπιτα”, γιατί αυτή είναι η αλήθεια μου. Όλες οι γυναίκες τα έχουμε περάσει. Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο μπορεί να έχει πέσει στα πατώματα και να έχει ξεφτιλιστεί για έναν άντρα. Νιώθω περήφανη που δεν προσποιήθηκα ούτε μία φορά».

Διαβάστε ποιο το ατύχημα του πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.