Δήλωση-βόμβα Κωνσταντοπούλου και τρελό “καρφί” για Πρετεντέρη και MEGA

Ποια η δήλωση-βόμβα της Κωνσταντοπούλου και πώς τα “έχωσε” σε Πρετεντέρη και MEGA;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διέψευσε κατηγορηματικά ότι η διαφωνία για το θέμα της ΕΡΤ δημιουργεί εσωκομματικές συγκρούσεις, είτε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είτε με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε:

«Για αυτούς που επιλέγουν να δημιουργούν δήθεν ίντριγκες, σπέκουλες και συγκρούσεις μεταξύ του Πρωθυπουργού και της Προέδρου της Βουλής ή του υπουργού Επικρατείας και της Προέδρου της Βουλής να πω ότι είναι αδιαμφισβήτητη η κοινή αγωνία και επιθυμία να ξανανοίξει η ΕΡΤ. Ευκταίο θα ήταν να λειτουργούσε η ΕΡΤ με μία Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα καταργούσε την προηγούμενη».

«Λογικό είναι μετά από τρεις μήνες όλοι να αγωνιούμε, αλλά αυτό δεν συρρικνώνει την ευθύνη μας να τοποθετούμαστε και να διαφωνούμε. Αυτή η διαφωνία δεν υποκρύπτει κάποια μείζονα διαφορά. Δεν σηματοδοτεί σύγκρουση ή βαθύ ρήγμα. Αυτό πολύ θα το ήθελαν τα δελτία των 8, οι ειδήσεις του Mega και ο κ. Πρετεντέρης, αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε γιατί τα έβαλε και με αστυνομικούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου και γιατί απαγόρευσε το εμφιαλωμένο νερό στη Βουλή η Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.