Καταγγελία-φωτιά: Η Κωνσταντοπούλου έκανε προσωπική προβολή με τα λεφτά της Βουλής

Ποιο το έγγραφο της Ζωής Κωνσταντοπούλου για συγκρότηση αμειβόμενης επιτροπής για την προώθηση του έργου της με τα λεφτά της Βουλής;

Το έγγραφα που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, αφορά στη συγκρότηση επιτροπής που θα συμβάλλει στην υποστήριξη και την προαγωγή του κοινοβουλευτικού έργου.

Όπως φαίνεται στο έγγραφο (σημείο Νο5) η επιτροπή θα είναι αμειβόμενη και θα χρηματοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό της Βουλής – τα αποθεματικά του οποίου η Πρόεδρος της Βουλής δεν ήθελε να δώσει στο Κράτος.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού για το έγγραφο της Κωνσταντοπούλου:

“Λεφτά υπάρχουν για την προσωπική προβολή της Προέδρου. Tη στιγμή που από τα νοσοκομεία λείπουν και τα στοιχειώδη και το Υπουργείο Παιδείας αναζητούσε επί μέρες λίγες χιλιάδες ευρώ για να συμμετάσχουν οι Έλληνες μαθητές στη μαθηματική Ολυμπιάδα, η Πρόεδρος της Βουλής προχωράει σε άλλη μια κίνηση- σκάνδαλο: συγκροτεί αμειβόμενη επιτροπή για την προώθηση του έργου της! Πρόκειται για άλλη μια προκλητική ενέργεια στο πλαίσιο της προσωπικής στρατηγικής που ακολουθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου.”

“Η επιτροπή που συστήνει αποτελείται από 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ο νέος Γενικός Γραμματέας της Βουλής και άτομα του στενού της περιβάλλοντος, πρόσωπα που την συνοδεύουν άλλωστε στα ταξίδια της στο εξωτερικό. Από το 2010, όταν ξέσπασε η κρίση, οι κάθε είδους επιτροπές στο δημόσιο έπαψαν να είναι επ’ αμοιβή. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την Πρόεδρο να φροντίσει «τα δικά της παιδιά», όπως άλλωστε κάνουν όλο και πιο συχνά πλέον τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.”

Δείτε το έγγραφο με την αμειβόμενη επιτροπή της Κωνσταντοπούλου:

Διαβάστε ποιο είναι το τυπικό 24ωρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και γιατί η Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε σε δημοσιογράφους και κανάλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.