Σοκ στην Κρήτη: Έγκυος η τουρίστρια που σκοτώθηκε σε παραλία. Τι συνέβη

Πώς έπεσε νεκρή τουρίστρια σε παραλία της Κρήτης;

Ακόμα πιο τραγικός γίνεται ο θάνατος της 36χρονης τουρίστριας στην Κρήτη, που καταπλακώθηκε από βράχια στην παραλία “Γλυκά Νερά” στα Σφακιά, αφού σύμφωνα με τη νεκροψία ήταν έγκυος.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σωρό της άτυχης κοπέλας, ήταν έγκυος 2-3 μηνών.

«Η κοπέλα ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης 2-3 μηνών. Ο βράχος που την χτύπησε είχε διάμετρο γύρω στα 70 με 80 εκατοστά διάμετρο και την χτύπησε κυρίως στην αριστερή κοιλιακή χώρα και ίσως στην οσφυϊκή. Πιθανολογώ ότι πρέπει να ήταν ξαπλωμένη στο πλάι εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα να χτυπήσει και στο ήπαρ και στην σπλήνα και κυρίως στα αγγεία. Η άτυχη γυναίκα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία», δήλωσε ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή με βάση τα έως τώρα ευρήματα η τουρίστρια μετά τον τραυματισμό της επιβίωσε για κάποια λεπτά τα οποία ο ίδιος προσδιόρισε σε δέκα έως είκοσι.

Η κατολίσθηση βράχων από την απότομη πλαγιά του βουνού που σχεδόν σκεπάζει την παραλία Γλυκά Νερά στα Σφακιά της Κρήτης έγινε αιτία για να πέσει νεκρή η τουρίστρια από την Τσεχία.

Η 37χρονη βρισκόταν στην παραλία όταν σημειώθηκε η κατολίσθηση με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από τα βράχια.

Στον τόπο της τραγωδίας κατέπλευσε το ιατρικό φουσκωτό σκάφος του δήμου Σφακίων και παρέλαβε τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων για τη διενέργεια νεκροτομής.

Η πρόσβαση σ’ αυτήν την παραλία στην Κρήτη γίνεται από τη θάλασσα ή από μονοπάτι.

Διαβάστε πώς πέθανε 16χρονη μετά από επίσκεψη σε Αλβανό οδοντίατρο και πώς χτύπησαν μέχρι θανάτου υπάλληλο ξενοδοχείου τουρίστες στη Ζάκυνθο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.