Λιάγκας: Απίστευτο ξέσπασμα για τη δολοφονία της Άννυ. Με το ζόρι τον κράτησαν [video]

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας με το φρικτό έγκλημα και την δολοφονία της 4χρονης Άννυ.

Πρόκειται για ένα έγκλημα που άφησε άφωνη όλη την Ελλάδα. Η 4χρονη Άννυ δολοφονήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο από τον ίδιο τον πατέρα της, ο οποίος δεν την σκότωσε απλά, αλλά διαμέλισε το κορμάκι της και… έβρασε τα μέλη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν έξαλλος και αναφερόμενος στο έγκλημα αυτό είπε:

«Πρέπει να μπούμε σε λεπτομέρειες του εγκλήματος γιατί πρέπει να αναδείξουμε την τερατώδη ανθρώπινη φύση σε όλη της την έκφανση. Πραγματικά ένας άνθρωπος που δεν ήταν πατέρας αυτού του παιδιού γιατί ο πατέρας δε μπορεί να φέρεται έτσι. Πατέρας βιολογικός ήταν, ποτέ δεν το αισθάνθηκε παιδί του το συγκεκριμένο, αισθάνθηκε ότι είχε ένα βάρος. Και το βάρος αυτό το μαγείρεψε και το πέταξε στα σκουπίδια. Αυτό τον τρόπο βρήκε έναν άνθρωπος διεστραμμένος, ένας άνθρωπος βουτηγμένος στην παρανομία, στα ναρκωτικά. Τι να πω δεν είναι άνθρωπος! Το άνθρωπος είναι πολύ τιμητικό για αυτόν. Ούτε ζώο. Δεν υπάρχει ζώο που να σκοτώνει και να τρώει το παιδί του.”

Με το ζόρι συγκρατούσαν τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής συνέχισε:

“Βλέπουμε και φωτογραφία και καλύπτουμε το πρόσωπο αυτού το αλήτη. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομοθεσία είναι αυτή που θα μου πει ως ΑΝΤ1 γιατί έδειξες το πρόσωπο ατού του αλήτη, από τη στιγμή που έχει ο ίδιος ομολογήσει το έγκλημα του και είναι δεδομένο ότι το έχει κάνει αυτός. Γιατί υπάρχει αυτή η περιβόητη νομοθεσία ότι θα πρέπει να αποδειχτεί το έγκλημα και μετά να τον δείξουμε. Καταρχήν αυτός ο άνθρωπος προβλέπω, και το λέω με πλήρη επίγνωση ότι δε θα φτάσει σε δίκη. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει σε δίκη. Υπάρχει το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Ο άνθρωπος αυτός και το λέει παρότι είναι παράνομο αυτό που λέω δεν πρέπει να φτάσει σε δίκη. Έχω μια διαίσθηση ότι κάτι θα του συμβεί. Κι έχω μια διαίσθηση ότι θα πρέπει κάτι να του συμβεί πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη στο 4χρονο κοριτσάκι, σε μια νέα ζωή που είδε τη φρίκη που δεν έχει συναντήσει άλλος άνθρωπος στη ζωή αυτή.

“Είδε τη φρίκη ενός ανθρώπου που δεν ξέρουμε αν τη βίασε. Δεν ξέρουμε πως τη σκότωσε. Τη φρίκη ενός ανθρώπου που τεμαχίζει έναν άλλον άνθρωπο και τον βράζει, τον μαγειρεύει για να εξαλείψει την πιθανότητα να τον πιάσουν. Ούτε από τρέλα καταλαβαίνω, ούτε από ναρκωτικά. Δεν υπάρχει ανθρώπινος νους όσο διεστραμμένος, σαλεμένος κι αν είναι, καντάρια ναρκωτικά να έχει πάρει, δεν μπορείς να τεμαχίζεις και να βράζεις ένα τετράχρονο παιδί! Πως το κοίταξε στα μάτια και το τεμάχισε αυτό το παιδί!», πρόσθεσε εκτός ευατού για την Άννυ ο Λιάγκας.

Δείτε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την άτυχη Άννυ:

Διαβάστε ποιος ο ρόλος της γιαγιάς που μεγάλωσε την Άννυ στη Βουλγαρία και τη σοκαριστική ερώτηση της μητέρας της Άννυ στα καατητήρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.