Τα πήρε και με τη Μελίνα Μερκούρη η Ροζίτα Σώκου: “Δεν ήξερε τι θα πει οργασμός. Ξερνούσαν…”

Γιατί τα έβαλε με τη Μελίνα Μερκούρη η Ροζίτα Σώκου;

Φαίνεται πως η γηραιά (κυρία) των εγχώριων ΜΜΕ Ροζίτα Σώκου… εμπνεύστηκε απ’ τον Νότη Σφακιανάκη, που αποκάλεσε την τελευταία “Ελληνίδα θεά”, “θεά του κ@λου”: Σε μία εκ νέου επίθεση εναντίον της Μελίνας Μερκούρη – είναι γνωστό πως δεν έτρεφε και τα… γλυκύτερα συναισθήματα απέναντί της- είπε η γηραιά πως “όταν η Μελίνα έπαιζε ‘Μήδεια’, ξερνούσαν οι πάπιες”. Και συνέχισε:

“Είμαι κριτικός και μιλάω άσχημα για όποιον θέλω. Είμαι πολύ καλά και αναγνωρισμένη στη δουλειά μου, αλλιώς δε θα με είχε η Ελένη Βλάχου δίπλα της», δήλωσε στην κάμερα του Star η Ροζίτα Σώκου.

«Έκανε νάζια που είναι πρόστυχα, την κοίταζα και ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα. Τη βρήκα χάλια, ήταν ελεεινή ηθοποιός» ανέφερε για τη Μελίνα Μερκούρη η Ροζίτα Σώκου.

Στην ίδια συνέντευξη, η Ροζίτα Σώκου είπε, μεταξύ άλλων: «Η ίδια μου είχε ορκιστεί ότι δεν είχε διαβάσει ποτέ της ένα βιβλίο ολόκληρο και δεν ήξερε τι θα πει η λέξη οργασμός. Την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον άντρα της τον Χαροκόπο της, έφερε μια τσόντα, ένα περιοδικό πρόστυχο για να καταφέρει κάτι… ούτε και ξέρω αν τα κατάφερε».

Διαβάστε γιατί τα έβαλε με τη Μελίνα Μερκούρη ο Νότης Σφακιανάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.