Μητέρα Άννυς: κωδικό όνομα “Τζέσικα”. Μαρτυρία πελάτη της [φωτο]

Ποια είναι η μαρτυρία πελάτη της “Τζέσικας“, μητέρας της Άννυς; Ποια είναι η άστατη ζωή της;

Όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν προς τα έξω για την άστατη ζωή αυτών των δύο ανθρώπων που είχαν την τιμή να λέγονται γονείς και το πλήρωσε η 4χρονη Άννυ με το να την κομματιάσει ο ίδιος της ο πατέρας και να τη μαγειρέψει.

Η ζωή αυτών των δύο ανθρώπων ήταν άστατη γεμάτη ναρκωτικά, όργια και ναρκωτικά.

Από μικρή ηλικία η 25χρονη Didi Borisova μητέρα της Άννυς είχε κάνει την “τέχνη” επάγγελμα μοιράζοντας το κορμί της σε ηλικιωμένους και άλλους στην οδό Πιπίνου.

Επίσης ακούγεται η μητέρα της Άννυς πως έκανε και κάποια περάσματα από διάφορα studio της Αθήνας γιατί όπως φαίνεται το χρήμα, η άστατη ζωή με ναρκωτικά και τα ακριβά αυτοκίνητα ήταν γι’ αυτή το παν.

Η μητέρα της Άννυς δεν σταμάτησε εκεί κάνοντας και μικρά ταξιδάκια ώστε να απολαμβάνει μέχρι και 1000 ευρώ ανά ημέρα με το να προσφέρει συνοδεία σε κυρίους ευκατάστατους και ζωηρούς!

Από όλη αυτή τη κατάσταση δε μπορούσε να λείψει και η χρήση πολύ σκληρών ναρκωτικών τα οποία με θράσος και προκλητικότητα έβγαζε προς τα έξω με διάφορα βιντεάκια

Όσο για τον πατέρα της αδικοχαμένης 4χρονης Άννυ όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, τσιγάρο, ακριβά αυτοκίνητα και ξύλο στην 25χρονη την οποία “προστάτευε” και έπαιρνε τα χρήματα από τις βίζιτες.

Διαβάστε μία μαρτυρία ενός πελάτη της μητέρας της Άννυς:

«Τζέσικα ξανά μετα απο μερικούς μήνες (σχεδόν απο το καλοκαίρι)! Ότι και να πώ είναι λίγο, ελάχιστο αλλα ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη. Έφτασα στο στούντιο λίγο μετα τις πέντε αφού ήμουν στην περιοχή για δουλείες, όπου και πέτυχα την Ξένια. Δεν την είχα ξαναδεί, ενδιαφέρον μωράκι με ωραίο σώμα, αλλα δεν είχα όρεξη να περάσω. Εκείνη στάθηκε στην πόρτα και μου είπε οτι με δέχεται και με 40€ πράγμα που με ξένισε αρκετά. Αρνήθηκα λέγοντας οτι είχα πάει για την Τζέσικα και με ενημέρωσε η υπηρεσία οτι η Τζέσικα θα βρίσκεται εκεί μετα τις έξι. Ετσι λοιπόν έφυγα για να συνεχίσω τις δουλείες μου και επέστρεψα περίπου δύο ώρες αργότερα.

Δείτε τη φωτογραφία με τη μητέρα της Άννυς:

tzesika

Η Τζέσικα είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα κάπου στα εικοστιπέντε (λίγο πιο πάνω ή λιγο πιο κάτω δεν εχει σημασία). Χώρα προέλευσης θα έλεγα Ρουμανία ή Ελληνίδα τσιγγάνικης καταγωγής χωρίς όμως να εχει σημασία ή να παίρνω και όρκο αλλα τέτοια εντύπωση μου έδωσε. Για όσους δεν την ξέρουν να σημειώσουμε οτι εμφανισιακά είναι όμορφη χωρίς να ξεχωρίζει συγκριτικά με άλλες μοντέλες (αν βαθμολογούσα μόνο εμφάνιση θα έβαζα 7) αλλα αντίθετα έχει πολύ φιλική συμπεριφορά και πολύ όμορφο χαμόγελο. Στο δωμάτιο για μένα είναι άψογη: φιλικότατη, παιχνιδιάρα, ναζιάρα, με αυτοπεποίθηση και φροντίζει να περάσεις καλά. Βγάζει πολύ γέλιο και γενικά σου φτιάχνει την διάθεση».

Είναι μια από τις πολλές περιγραφές των πελατών της. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Τζέσικα είναι η μητέρα της Άννυς όταν δούλευε σε στούντιο ικανοποίησης παθών στην Κωνσταντινουπόλεως. Άλλωστε είναι κάτι που και η ίδια παραδέχτηκε … όπως και το γεγονός ότι είχε πρόβλημα με ναρκωτικά.

Διαβάστε πώς έκανε το φρικαλέο έγκλημα βήμα βήμα ο πατέρας της Άννυ και ποιες ήταν οι τελευταίες φωτογραφίες της Άννυς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.